Advanced search
Add to list

VLAG onderzoekt het nutriëntgehalte van groenten

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Goddyn, K, Koen Dewettinck, and Xavier Gellynck. “VLAG Onderzoekt Het Nutriëntgehalte Van Groenten.” FOOD INDUSTRY (NEDERLANDSE ED.) 2007 : 46–47. Print.
APA
Goddyn, K, Dewettinck, K., & Gellynck, X. (2007). VLAG onderzoekt het nutriëntgehalte van groenten. FOOD INDUSTRY (NEDERLANDSE ED.).
Chicago author-date
Goddyn, K, Koen Dewettinck, and Xavier Gellynck. 2007. “VLAG Onderzoekt Het Nutriëntgehalte Van Groenten.” Food Industry (nederlandse Ed.).
Chicago author-date (all authors)
Goddyn, K, Koen Dewettinck, and Xavier Gellynck. 2007. “VLAG Onderzoekt Het Nutriëntgehalte Van Groenten.” Food Industry (nederlandse Ed.).
Vancouver
1.
Goddyn K, Dewettinck K, Gellynck X. VLAG onderzoekt het nutriëntgehalte van groenten. FOOD INDUSTRY (NEDERLANDSE ED.). 2007. p. 46–7.
IEEE
[1]
K. Goddyn, K. Dewettinck, and X. Gellynck, “VLAG onderzoekt het nutriëntgehalte van groenten,” FOOD INDUSTRY (NEDERLANDSE ED.), vol. 7, no. 6. pp. 46–47, 2007.
@misc{670423,
  author       = {Goddyn, K and Dewettinck, Koen and Gellynck, Xavier},
  issn         = {1377-1760},
  language     = {dut},
  number       = {6},
  pages        = {46--47},
  series       = {FOOD INDUSTRY (NEDERLANDSE ED.)},
  title        = {VLAG onderzoekt het nutriëntgehalte van groenten},
  volume       = {7},
  year         = {2007},
}