Advanced search

Analysemethoden voor voeding: recente ontwikkelingen

Mia Eeckhout (UGent) , Peter Maene (UGent) , Kathy Messens (UGent) , Filip Van Bockstaele (UGent) and G Vlaemynck
(2006)
Author
Organization
Keywords
food analysis

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Eeckhout, Mia, Peter Maene, Kathy Messens, Filip Van Bockstaele, and G Vlaemynck. 2006. Analysemethoden Voor Voeding: Recente Ontwikkelingen. Ed. Leo Nollet. Lannoo Campus.
APA
Eeckhout, M., Maene, P., Messens, K., Van Bockstaele, F., & Vlaemynck, G. (2006). Analysemethoden voor voeding: recente ontwikkelingen. (Leo Nollet, Ed.). Lannoo Campus.
Vancouver
1.
Eeckhout M, Maene P, Messens K, Van Bockstaele F, Vlaemynck G. Analysemethoden voor voeding: recente ontwikkelingen. Nollet L, editor. Lannoo Campus; 2006.
MLA
Eeckhout, Mia, Peter Maene, Kathy Messens, et al. Analysemethoden Voor Voeding: Recente Ontwikkelingen. Ed. Leo Nollet. Lannoo Campus, 2006. Print.
@book{665245,
  author       = {Eeckhout, Mia and Maene, Peter and Messens, Kathy and Van Bockstaele, Filip and Vlaemynck, G},
  editor       = {Nollet, Leo},
  isbn         = {9789020961409},
  keywords     = {food analysis},
  language     = {dut},
  pages        = {232},
  publisher    = {Lannoo Campus},
  title        = {Analysemethoden voor voeding: recente ontwikkelingen},
  year         = {2006},
}