Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Ontwikkeling van een methode voor een geïntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport

Marc Antrop UGent, Geert De Blust, Veerle Van Eetvelde UGent and Mira Van Olmen (2000) Rapporten van het instituut voor natuurbehoud. 2000(21).
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
misc (report)
publication status
published
subject
in
Rapporten van het instituut voor natuurbehoud
volume
2000(21)
pages
3 vols. pages
publisher
Universiteit Gent
place of publication
Gent
language
Dutch
UGent publication?
yes
classification
V
additional info
drie delen: - wetenschappelijk rapport (168p.) - monitoringshandleiding (68p.) - atlas van de snuffelplaatsen (13p. + 150 figuren)
id
626439
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-626439
date created
2009-05-13 14:06:04
date last changed
2017-01-02 09:57:28
@misc{626439,
 author    = {Antrop, Marc and De Blust, Geert and Van Eetvelde, Veerle and Van Olmen, Mira},
 language   = {dut},
 pages    = {3 vols.},
 publisher  = {Universiteit Gent},
 series    = {Rapporten van het instituut voor natuurbehoud},
 title    = {Ontwikkeling van een methode voor een ge{\"i}ntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport},
 volume    = {2000(21)},
 year     = {2000},
}

Chicago
Antrop, Marc, Geert De Blust, Veerle Van Eetvelde, and Mira Van Olmen. 2000. “Ontwikkeling Van Een Methode Voor Een Geïntegreerde En Gebiedsgerichte Monitoring Van De Biodiversiteit Van De Terrestrische Natuur in Het Vlaamse Gewest. Eindrapport.” Rapporten Van Het Instituut Voor Natuurbehoud. Gent: Universiteit Gent.
APA
Antrop, Marc, De Blust, G., Van Eetvelde, V., & Van Olmen, M. (2000). Ontwikkeling van een methode voor een geïntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport. Rapporten van het instituut voor natuurbehoud. Gent: Universiteit Gent.
Vancouver
1.
Antrop M, De Blust G, Van Eetvelde V, Van Olmen M. Ontwikkeling van een methode voor een geïntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport. Rapporten van het instituut voor natuurbehoud. Gent: Universiteit Gent; 2000.
MLA
Antrop, Marc, Geert De Blust, Veerle Van Eetvelde, et al. “Ontwikkeling Van Een Methode Voor Een Geïntegreerde En Gebiedsgerichte Monitoring Van De Biodiversiteit Van De Terrestrische Natuur in Het Vlaamse Gewest. Eindrapport.” Rapporten van het instituut voor natuurbehoud 2000 : n. pag. Print.