Advanced search

Ontwikkeling van een methode voor een geïntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Antrop, Marc, Geert De Blust, Veerle Van Eetvelde, and Mira Van Olmen. 2000. “Ontwikkeling Van Een Methode Voor Een Geïntegreerde En Gebiedsgerichte Monitoring Van De Biodiversiteit Van De Terrestrische Natuur in Het Vlaamse Gewest. Eindrapport.” Rapporten Van Het Instituut Voor Natuurbehoud. Gent: Universiteit Gent.
APA
Antrop, Marc, De Blust, G., Van Eetvelde, V., & Van Olmen, M. (2000). Ontwikkeling van een methode voor een geïntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport. Rapporten van het instituut voor natuurbehoud. Gent: Universiteit Gent.
Vancouver
1.
Antrop M, De Blust G, Van Eetvelde V, Van Olmen M. Ontwikkeling van een methode voor een geïntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport. Rapporten van het instituut voor natuurbehoud. Gent: Universiteit Gent; 2000.
MLA
Antrop, Marc, Geert De Blust, Veerle Van Eetvelde, et al. “Ontwikkeling Van Een Methode Voor Een Geïntegreerde En Gebiedsgerichte Monitoring Van De Biodiversiteit Van De Terrestrische Natuur in Het Vlaamse Gewest. Eindrapport.” Rapporten van het instituut voor natuurbehoud 2000 : n. pag. Print.
@misc{626439,
 author    = {Antrop, Marc and De Blust, Geert and Van Eetvelde, Veerle and Van Olmen, Mira},
 language   = {dut},
 pages    = {3 vols.},
 publisher  = {Universiteit Gent},
 series    = {Rapporten van het instituut voor natuurbehoud},
 title    = {Ontwikkeling van een methode voor een ge{\"i}ntegreerde en gebiedsgerichte monitoring van de biodiversiteit van de terrestrische natuur in het Vlaamse Gewest. Eindrapport},
 volume    = {2000(21)},
 year     = {2000},
}