Advanced search
Add to list

De visie op kinderen en de rechten van het kind: basis voor de bijzondere jeugdzorg en voor het denkwerk rondom het jeugdsanctierecht

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Verhellen, Eugène. “De Visie Op Kinderen En de Rechten van Het Kind: Basis Voor de Bijzondere Jeugdzorg En Voor Het Denkwerk Rondom Het Jeugdsanctierecht.” BIJZONDER. NIEUWSBRIEF VAN HET COMITE VOOR BIJZONDERE JEUDGDZORG, no. 2002/juni, Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, 2002, pp. 2–5.
APA
Verhellen, E. (2002). De visie op kinderen en de rechten van het kind: basis voor de bijzondere jeugdzorg en voor het denkwerk rondom het jeugdsanctierecht. BIJZONDER. NIEUWSBRIEF VAN HET COMITE VOOR BIJZONDERE JEUDGDZORG, (2002/juni), 2–5.
Chicago author-date
Verhellen, Eugène. 2002. “De Visie Op Kinderen En de Rechten van Het Kind: Basis Voor de Bijzondere Jeugdzorg En Voor Het Denkwerk Rondom Het Jeugdsanctierecht.” BIJZONDER. NIEUWSBRIEF VAN HET COMITE VOOR BIJZONDERE JEUDGDZORG, no. 2002/juni: 2–5.
Chicago author-date (all authors)
Verhellen, Eugène. 2002. “De Visie Op Kinderen En de Rechten van Het Kind: Basis Voor de Bijzondere Jeugdzorg En Voor Het Denkwerk Rondom Het Jeugdsanctierecht.” BIJZONDER. NIEUWSBRIEF VAN HET COMITE VOOR BIJZONDERE JEUDGDZORG (2002/juni): 2–5.
Vancouver
1.
Verhellen E. De visie op kinderen en de rechten van het kind: basis voor de bijzondere jeugdzorg en voor het denkwerk rondom het jeugdsanctierecht. BIJZONDER NIEUWSBRIEF VAN HET COMITE VOOR BIJZONDERE JEUDGDZORG. 2002;(2002/juni):2–5.
IEEE
[1]
E. Verhellen, “De visie op kinderen en de rechten van het kind: basis voor de bijzondere jeugdzorg en voor het denkwerk rondom het jeugdsanctierecht,” BIJZONDER. NIEUWSBRIEF VAN HET COMITE VOOR BIJZONDERE JEUDGDZORG, no. 2002/juni, pp. 2–5, 2002.
@article{601632,
 author    = {{Verhellen, Eugène}},
 journal   = {{BIJZONDER. NIEUWSBRIEF VAN HET COMITE VOOR BIJZONDERE JEUDGDZORG}},
 language   = {{dut}},
 number    = {{2002/juni}},
 pages    = {{2--5}},
 publisher  = {{Comité voor Bijzondere Jeugdzorg}},
 title    = {{De visie op kinderen en de rechten van het kind: basis voor de bijzondere jeugdzorg en voor het denkwerk rondom het jeugdsanctierecht}},
 year     = {{2002}},
}