Advanced search
1 file | 10.52 MB Add to list

Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen

Bruno De Meulenaer (UGent) , Liesbeth Jacxsens (UGent) and Tatiana Cucu (UGent)
(2014) FOOD SCIENCE AND LAW. 5(4). p.209-216
Author
Organization

Downloads

  • (...).pdf
    • full text
    • |
    • UGent only
    • |
    • PDF
    • |
    • 10.52 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Meulenaer, Bruno, et al. “Risicobeheersing van Allergenen: Hindernissen En Mogelijke Oplossingen.” FOOD SCIENCE AND LAW, vol. 5, no. 4, 2014, pp. 209–16.
APA
De Meulenaer, B., Jacxsens, L., & Cucu, T. (2014). Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen. FOOD SCIENCE AND LAW, 5(4), 209–216.
Chicago author-date
De Meulenaer, Bruno, Liesbeth Jacxsens, and Tatiana Cucu. 2014. “Risicobeheersing van Allergenen: Hindernissen En Mogelijke Oplossingen.” FOOD SCIENCE AND LAW 5 (4): 209–16.
Chicago author-date (all authors)
De Meulenaer, Bruno, Liesbeth Jacxsens, and Tatiana Cucu. 2014. “Risicobeheersing van Allergenen: Hindernissen En Mogelijke Oplossingen.” FOOD SCIENCE AND LAW 5 (4): 209–216.
Vancouver
1.
De Meulenaer B, Jacxsens L, Cucu T. Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen. FOOD SCIENCE AND LAW. 2014;5(4):209–16.
IEEE
[1]
B. De Meulenaer, L. Jacxsens, and T. Cucu, “Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen,” FOOD SCIENCE AND LAW, vol. 5, no. 4, pp. 209–216, 2014.
@article{5947163,
  author       = {{De Meulenaer, Bruno and Jacxsens, Liesbeth and Cucu, Tatiana}},
  issn         = {{2032-829X}},
  journal      = {{FOOD SCIENCE AND LAW}},
  language     = {{dut}},
  number       = {{4}},
  pages        = {{209--216}},
  title        = {{Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen}},
  volume       = {{5}},
  year         = {{2014}},
}