Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen
- Author
- Bruno De Meulenaer (UGent) , Liesbeth Jacxsens (UGent) and Tatiana Cucu (UGent)
- Organization
Downloads
-
(...).pdf
- full text
- |
- UGent only
- |
- |
- 10.52 MB
Citation
Please use this url to cite or link to this publication: http://hdl.handle.net/1854/LU-5947163
- MLA
- De Meulenaer, Bruno, et al. “Risicobeheersing van Allergenen: Hindernissen En Mogelijke Oplossingen.” FOOD SCIENCE AND LAW, vol. 5, no. 4, 2014, pp. 209–16.
- APA
- De Meulenaer, B., Jacxsens, L., & Cucu, T. (2014). Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen. FOOD SCIENCE AND LAW, 5(4), 209–216.
- Chicago author-date
- De Meulenaer, Bruno, Liesbeth Jacxsens, and Tatiana Cucu. 2014. “Risicobeheersing van Allergenen: Hindernissen En Mogelijke Oplossingen.” FOOD SCIENCE AND LAW 5 (4): 209–16.
- Chicago author-date (all authors)
- De Meulenaer, Bruno, Liesbeth Jacxsens, and Tatiana Cucu. 2014. “Risicobeheersing van Allergenen: Hindernissen En Mogelijke Oplossingen.” FOOD SCIENCE AND LAW 5 (4): 209–216.
- Vancouver
- 1.De Meulenaer B, Jacxsens L, Cucu T. Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen. FOOD SCIENCE AND LAW. 2014;5(4):209–16.
- IEEE
- [1]B. De Meulenaer, L. Jacxsens, and T. Cucu, “Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen,” FOOD SCIENCE AND LAW, vol. 5, no. 4, pp. 209–216, 2014.
@article{5947163, author = {{De Meulenaer, Bruno and Jacxsens, Liesbeth and Cucu, Tatiana}}, issn = {{2032-829X}}, journal = {{FOOD SCIENCE AND LAW}}, language = {{dut}}, number = {{4}}, pages = {{209--216}}, title = {{Risicobeheersing van allergenen: hindernissen en mogelijke oplossingen}}, volume = {{5}}, year = {{2014}}, }