Advanced search
1 file | 2.04 MB Add to list

Ondernemen en netwerken in de Italiaanse kaarthandel: het ontstaan van de atlas

Karen De Coene (UGent) and Philippe De Maeyer (UGent)
Author
Organization

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 2.04 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
De Coene, Karen, and Philippe De Maeyer. “Ondernemen En Netwerken in de Italiaanse Kaarthandel: Het Ontstaan van de Atlas.” Lafreri : Italiaanse Cartografie in de Renaissance, edited by Karen De Coene et al., Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas (KOKW) ; Universiteit Gent, 2014, pp. 11–49.
APA
De Coene, K., & De Maeyer, P. (2014). Ondernemen en netwerken in de Italiaanse kaarthandel: het ontstaan van de atlas. In K. De Coene, E. Maes, W. Van Roy, & P. De Maeyer (Eds.), Lafreri : Italiaanse cartografie in de Renaissance (pp. 11–49). Sint-Niklaas ; Gent: Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas (KOKW) ; Universiteit Gent.
Chicago author-date
De Coene, Karen, and Philippe De Maeyer. 2014. “Ondernemen En Netwerken in de Italiaanse Kaarthandel: Het Ontstaan van de Atlas.” In Lafreri : Italiaanse Cartografie in de Renaissance, edited by Karen De Coene, Eddy Maes, Wim Van Roy, and Philippe De Maeyer, 11–49. Sint-Niklaas ; Gent: Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas (KOKW) ; Universiteit Gent.
Chicago author-date (all authors)
De Coene, Karen, and Philippe De Maeyer. 2014. “Ondernemen En Netwerken in de Italiaanse Kaarthandel: Het Ontstaan van de Atlas.” In Lafreri : Italiaanse Cartografie in de Renaissance, ed by. Karen De Coene, Eddy Maes, Wim Van Roy, and Philippe De Maeyer, 11–49. Sint-Niklaas ; Gent: Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas (KOKW) ; Universiteit Gent.
Vancouver
1.
De Coene K, De Maeyer P. Ondernemen en netwerken in de Italiaanse kaarthandel: het ontstaan van de atlas. In: De Coene K, Maes E, Van Roy W, De Maeyer P, editors. Lafreri : Italiaanse cartografie in de Renaissance. Sint-Niklaas ; Gent: Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas (KOKW) ; Universiteit Gent; 2014. p. 11–49.
IEEE
[1]
K. De Coene and P. De Maeyer, “Ondernemen en netwerken in de Italiaanse kaarthandel: het ontstaan van de atlas,” in Lafreri : Italiaanse cartografie in de Renaissance, K. De Coene, E. Maes, W. Van Roy, and P. De Maeyer, Eds. Sint-Niklaas ; Gent: Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas (KOKW) ; Universiteit Gent, 2014, pp. 11–49.
@incollection{5763793,
 author    = {{De Coene, Karen and De Maeyer, Philippe}},
 booktitle  = {{Lafreri : Italiaanse cartografie in de Renaissance}},
 editor    = {{De Coene, Karen and Maes, Eddy and Van Roy, Wim and De Maeyer, Philippe}},
 isbn     = {{9789082294804}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{11--49}},
 publisher  = {{Koninklijke Oudheidkundige Kring van het Land van Waas (KOKW) ; Universiteit Gent}},
 title    = {{Ondernemen en netwerken in de Italiaanse kaarthandel: het ontstaan van de atlas}},
 year     = {{2014}},
}