Advanced search
Add to list

Allergen policy in the food industry: an improvement of food safety

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Jacxsens, Liesbeth, and Bruno De Meulenaer. “Allergen Policy in the Food Industry: An Improvement of Food Safety.” Aroma- En Geurchemie : Een Lezing Voor jong-KVCV, Bijdragen. KVCV, 2008. Print.
APA
Jacxsens, Liesbeth, & De Meulenaer, B. (2008). Allergen policy in the food industry: an improvement of food safety. Aroma- en geurchemie : een lezing voor jong-KVCV, Bijdragen. Presented at the Aroma- en geurchemie : een lezing voor jong-KVCV, KVCV.
Chicago author-date
Jacxsens, Liesbeth, and Bruno De Meulenaer. 2008. “Allergen Policy in the Food Industry: An Improvement of Food Safety.” In Aroma- En Geurchemie : Een Lezing Voor jong-KVCV, Bijdragen. KVCV.
Chicago author-date (all authors)
Jacxsens, Liesbeth, and Bruno De Meulenaer. 2008. “Allergen Policy in the Food Industry: An Improvement of Food Safety.” In Aroma- En Geurchemie : Een Lezing Voor jong-KVCV, Bijdragen. KVCV.
Vancouver
1.
Jacxsens L, De Meulenaer B. Allergen policy in the food industry: an improvement of food safety. Aroma- en geurchemie : een lezing voor jong-KVCV, Bijdragen. KVCV; 2008.
IEEE
[1]
L. Jacxsens and B. De Meulenaer, “Allergen policy in the food industry: an improvement of food safety,” in Aroma- en geurchemie : een lezing voor jong-KVCV, Bijdragen, Gent, 2008.
@inproceedings{536773,
  author       = {Jacxsens, Liesbeth and De Meulenaer, Bruno},
  booktitle    = {Aroma- en geurchemie : een lezing voor jong-KVCV, Bijdragen},
  language     = {dut},
  location     = {Gent},
  publisher    = {KVCV},
  title        = {Allergen policy in the food industry: an improvement of food safety},
  year         = {2008},
}