Advanced search
Add to list

Sociale differentiatie, inclusie en reflectietheorieën. De thematische ontwikkeling van de moderne pedagogiek

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Vanderstraeten, Raf. “Sociale Differentiatie, Inclusie En Reflectietheorieën. De Thematische Ontwikkeling van de Moderne Pedagogiek.” Sociale Systemen Bestaan. Een Kennismaking Met Het Werk van Niklas Luhmann, edited by Rudi Laermans, Acco, 1997, pp. 127–45.
APA
Vanderstraeten, R. (1997). Sociale differentiatie, inclusie en reflectietheorieën. De thematische ontwikkeling van de moderne pedagogiek. In R. Laermans (Ed.), Sociale systemen bestaan. Een kennismaking met het werk van Niklas Luhmann (pp. 127–145). Leuven-Amersfoort: Acco.
Chicago author-date
Vanderstraeten, Raf. 1997. “Sociale Differentiatie, Inclusie En Reflectietheorieën. De Thematische Ontwikkeling van de Moderne Pedagogiek.” In Sociale Systemen Bestaan. Een Kennismaking Met Het Werk van Niklas Luhmann, edited by Rudi Laermans, 127–45. Leuven-Amersfoort: Acco.
Chicago author-date (all authors)
Vanderstraeten, Raf. 1997. “Sociale Differentiatie, Inclusie En Reflectietheorieën. De Thematische Ontwikkeling van de Moderne Pedagogiek.” In Sociale Systemen Bestaan. Een Kennismaking Met Het Werk van Niklas Luhmann, ed by. Rudi Laermans, 127–145. Leuven-Amersfoort: Acco.
Vancouver
1.
Vanderstraeten R. Sociale differentiatie, inclusie en reflectietheorieën. De thematische ontwikkeling van de moderne pedagogiek. In: Laermans R, editor. Sociale systemen bestaan Een kennismaking met het werk van Niklas Luhmann. Leuven-Amersfoort: Acco; 1997. p. 127–45.
IEEE
[1]
R. Vanderstraeten, “Sociale differentiatie, inclusie en reflectietheorieën. De thematische ontwikkeling van de moderne pedagogiek,” in Sociale systemen bestaan. Een kennismaking met het werk van Niklas Luhmann, R. Laermans, Ed. Leuven-Amersfoort: Acco, 1997, pp. 127–145.
@incollection{504491,
  author       = {{Vanderstraeten, Raf}},
  booktitle    = {{Sociale systemen bestaan. Een kennismaking met het werk van Niklas Luhmann}},
  editor       = {{Laermans, Rudi}},
  isbn         = {{9789033437281}},
  language     = {{dut}},
  pages        = {{127--145}},
  publisher    = {{Acco}},
  title        = {{Sociale differentiatie, inclusie en reflectietheorieën. De thematische ontwikkeling van de moderne pedagogiek}},
  year         = {{1997}},
}