Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Herman, Rudy, Jan Mees, Hans Pirlet, Thomas Verleye, and Anne-Catherine Lescrauwaet. 2013. “Marien Onderzoek.” In Compendium Voor De Kust En Zee : Een Geïntegreerd Kennisdocument over De Socio-economische, Ecologische En Institutionele Aspecten Van De Kust En Zee in Vlaanderen En in België, ed. Anne-Catherine Lescrauwaet, Hans Pirlet, Thomas Verleye, Jan Mees, and Rudy Herman, 12–75. Oostende, Belgium: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Herman, R., Mees, J., Pirlet, H., Verleye, T., & Lescrauwaet, A.-C. (2013). Marien onderzoek. In A.-C. Lescrauwaet, H. Pirlet, T. Verleye, J. Mees, & R. Herman (Eds.), Compendium voor de kust en zee : een geïntegreerd kennisdocument over de socio-economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en in België (pp. 12–75). Oostende, Belgium: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Herman R, Mees J, Pirlet H, Verleye T, Lescrauwaet A-C. Marien onderzoek. In: Lescrauwaet A-C, Pirlet H, Verleye T, Mees J, Herman R, editors. Compendium voor de kust en zee : een geïntegreerd kennisdocument over de socio-economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en in België. Oostende, Belgium: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2013. p. 12–75.
MLA
Herman, Rudy, Jan Mees, Hans Pirlet, et al. “Marien Onderzoek.” Compendium Voor De Kust En Zee : Een Geïntegreerd Kennisdocument over De Socio-economische, Ecologische En Institutionele Aspecten Van De Kust En Zee in Vlaanderen En in België. Ed. Anne-Catherine Lescrauwaet et al. Oostende, Belgium: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ), 2013. 12–75. Print.
@incollection{4391733,
 author    = {Herman, Rudy and Mees, Jan and Pirlet, Hans and Verleye, Thomas and Lescrauwaet, Anne-Catherine},
 booktitle  = {Compendium voor de kust en zee : een ge{\"i}ntegreerd kennisdocument over de socio-economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en in Belgi{\"e}},
 editor    = {Lescrauwaet, Anne-Catherine and Pirlet, Hans and Verleye, Thomas and Mees, Jan and Herman, Rudy},
 isbn     = {9789082073157},
 language   = {eng},
 pages    = {12--75},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 title    = {Marien onderzoek},
 year     = {2013},
}