Advanced search

Doorlichting van en samenwerking met de bibliotheek van de afdeling Waterbouwkundig Laboratorium en Hydrologisch Onderzoek (WLH) van de administratie Waterwegen en Zeewezen (AWZ)

(2003) Adviesnota VLIZ. AN/2003/1.
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Haspeslagh, Jan, Edward Vanden Berghe, and Jan Mees. 2003. “Doorlichting Van En Samenwerking Met De Bibliotheek Van De Afdeling Waterbouwkundig Laboratorium En Hydrologisch Onderzoek (WLH) Van De Administratie Waterwegen En Zeewezen (AWZ).” Adviesnota VLIZ. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Haspeslagh, J., Vanden Berghe, E., & Mees, J. (2003). Doorlichting van en samenwerking met de bibliotheek van de afdeling Waterbouwkundig Laboratorium en Hydrologisch Onderzoek (WLH) van de administratie Waterwegen en Zeewezen (AWZ). Adviesnota VLIZ. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Haspeslagh J, Vanden Berghe E, Mees J. Doorlichting van en samenwerking met de bibliotheek van de afdeling Waterbouwkundig Laboratorium en Hydrologisch Onderzoek (WLH) van de administratie Waterwegen en Zeewezen (AWZ). Adviesnota VLIZ. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2003.
MLA
Haspeslagh, Jan, Edward Vanden Berghe, and Jan Mees. “Doorlichting Van En Samenwerking Met De Bibliotheek Van De Afdeling Waterbouwkundig Laboratorium En Hydrologisch Onderzoek (WLH) Van De Administratie Waterwegen En Zeewezen (AWZ).” Adviesnota VLIZ 2003 : n. pag. Print.
@misc{4391721,
 author    = {Haspeslagh, Jan and Vanden Berghe, Edward and Mees, Jan},
 language   = {dut},
 pages    = {11 + bijlage},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 series    = {Adviesnota VLIZ},
 title    = {Doorlichting van en samenwerking met de bibliotheek van de afdeling Waterbouwkundig Laboratorium en Hydrologisch Onderzoek (WLH) van de administratie Waterwegen en Zeewezen (AWZ)},
 volume    = {AN/2003/1},
 year     = {2003},
}