Advanced search

De ScheldeMonitor: derde visiedocument voor het data- en informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium

(2010)
Author
Organization
Keywords
Belgium, Schelde R.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Goffin, Annelies, Klaas Deneudt, Francisco Hernandez, and Jan Mees. 2010. “De ScheldeMonitor: Derde Visiedocument Voor Het Data- En Informatiesysteem Voor Onderzoek En Monitoring Van Het Schelde-estuarium”. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Goffin, Annelies, Deneudt, K., Hernandez, F., & Mees, J. (2010). De ScheldeMonitor: derde visiedocument voor het data- en informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Goffin A, Deneudt K, Hernandez F, Mees J. De ScheldeMonitor: derde visiedocument voor het data- en informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2010.
MLA
Goffin, Annelies, Klaas Deneudt, Francisco Hernandez, et al. “De ScheldeMonitor: Derde Visiedocument Voor Het Data- En Informatiesysteem Voor Onderzoek En Monitoring Van Het Schelde-estuarium.” 2010 : n. pag. Print.
@misc{4391622,
 author    = {Goffin, Annelies and Deneudt, Klaas and Hernandez, Francisco and Mees, Jan},
 keywords   = {Belgium,Schelde R.},
 language   = {dut},
 pages    = {17 + bijlagen},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 title    = {De ScheldeMonitor: derde visiedocument voor het data- en informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium},
 year     = {2010},
}