Advanced search

Studie naar de zijdelingse belasting in het Vlaams gedeelte van het Schelde-estuarium: perceel NR. 7 van bestek 16El/01/37: onderzoek naar de gevolgen van het Sigmaplan, baggeractiviteiten en havenuitbreiding in de Zeeschelde op het milieu: eindrapport

Author
Organization
Keywords
Schelde R., België

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Deneudt, Klaas, Edward Vanden Berghe, and Jan Mees. 2003. “Studie Naar De Zijdelingse Belasting in Het Vlaams Gedeelte Van Het Schelde-estuarium: Perceel NR. 7 Van Bestek 16El/01/37: Onderzoek Naar De Gevolgen Van Het Sigmaplan, Baggeractiviteiten En Havenuitbreiding in De Zeeschelde Op Het Milieu: Eindrapport.” VLIZ Special Publication. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Deneudt, Klaas, Vanden Berghe, E., & Mees, J. (2003). Studie naar de zijdelingse belasting in het Vlaams gedeelte van het Schelde-estuarium: perceel NR. 7 van bestek 16El/01/37: onderzoek naar de gevolgen van het Sigmaplan, baggeractiviteiten en havenuitbreiding in de Zeeschelde op het milieu: eindrapport. VLIZ Special Publication. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Deneudt K, Vanden Berghe E, Mees J. Studie naar de zijdelingse belasting in het Vlaams gedeelte van het Schelde-estuarium: perceel NR. 7 van bestek 16El/01/37: onderzoek naar de gevolgen van het Sigmaplan, baggeractiviteiten en havenuitbreiding in de Zeeschelde op het milieu: eindrapport. VLIZ Special Publication. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2003.
MLA
Deneudt, Klaas, Edward Vanden Berghe, and Jan Mees. “Studie Naar De Zijdelingse Belasting in Het Vlaams Gedeelte Van Het Schelde-estuarium: Perceel NR. 7 Van Bestek 16El/01/37: Onderzoek Naar De Gevolgen Van Het Sigmaplan, Baggeractiviteiten En Havenuitbreiding in De Zeeschelde Op Het Milieu: Eindrapport.” VLIZ Special Publication 2003 : n. pag. Print.
@misc{4391333,
 author    = {Deneudt, Klaas and Vanden Berghe, Edward and Mees, Jan},
 issn     = {1377-0950},
 keywords   = {Schelde R.,België},
 language   = {dut},
 pages    = {254},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 series    = {VLIZ Special Publication},
 title    = {Studie naar de zijdelingse belasting in het Vlaams gedeelte van het Schelde-estuarium: perceel NR. 7 van bestek 16El/01/37: onderzoek naar de gevolgen van het Sigmaplan, baggeractiviteiten en havenuitbreiding in de Zeeschelde op het milieu: eindrapport},
 volume    = {14},
 year     = {2003},
}