Advanced search

De ScheldeMonitor: visiedocument voor de uitbouw van een informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium

(2004)
Author
Organization
Keywords
Zeeschelde, België

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Deneudt, Klaas, Jan Mees, and Edward Vanden Berghe. 2004. “De ScheldeMonitor: Visiedocument Voor De Uitbouw Van Een Informatiesysteem Voor Onderzoek En Monitoring Van Het Schelde-estuarium”. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Deneudt, Klaas, Mees, J., & Vanden Berghe, E. (2004). De ScheldeMonitor: visiedocument voor de uitbouw van een informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Deneudt K, Mees J, Vanden Berghe E. De ScheldeMonitor: visiedocument voor de uitbouw van een informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2004.
MLA
Deneudt, Klaas, Jan Mees, and Edward Vanden Berghe. “De ScheldeMonitor: Visiedocument Voor De Uitbouw Van Een Informatiesysteem Voor Onderzoek En Monitoring Van Het Schelde-estuarium.” 2004 : n. pag. Print.
@misc{4391294,
 author    = {Deneudt, Klaas and Mees, Jan and Vanden Berghe, Edward},
 keywords   = {Zeeschelde,België},
 language   = {dut},
 pages    = {16 + bijlagen},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 title    = {De ScheldeMonitor: visiedocument voor de uitbouw van een informatiesysteem voor Onderzoek en Monitoring van het Schelde-estuarium},
 year     = {2004},
}