Advanced search

Indicatoren van Duurzame Ontwikkeling voor het Schelde-estuarium, IDO-Schelde: literatuurstudie voor de onderbouwing van de opmaak van een set indicatoren van duurzame ontwikkeling voor het Schelde-estuarium in het kader van de langetermijnvisie 2030

(2009)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Debergh, Heidi, Anne-Catherine Lescrauwaet, Klaas Deneudt, Jan Mees, and Francisco Hernandez. 2009. “Indicatoren Van Duurzame Ontwikkeling Voor Het Schelde-estuarium, IDO-Schelde: Literatuurstudie Voor De Onderbouwing Van De Opmaak Van Een Set Indicatoren Van Duurzame Ontwikkeling Voor Het Schelde-estuarium in Het Kader Van De Langetermijnvisie 2030”. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Debergh, Heidi, Lescrauwaet, A.-C., Deneudt, K., Mees, J., & Hernandez, F. (2009). Indicatoren van Duurzame Ontwikkeling voor het Schelde-estuarium, IDO-Schelde: literatuurstudie voor de onderbouwing van de opmaak van een set indicatoren van duurzame ontwikkeling voor het Schelde-estuarium in het kader van de langetermijnvisie 2030. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Debergh H, Lescrauwaet A-C, Deneudt K, Mees J, Hernandez F. Indicatoren van Duurzame Ontwikkeling voor het Schelde-estuarium, IDO-Schelde: literatuurstudie voor de onderbouwing van de opmaak van een set indicatoren van duurzame ontwikkeling voor het Schelde-estuarium in het kader van de langetermijnvisie 2030. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2009.
MLA
Debergh, Heidi, Anne-Catherine Lescrauwaet, Klaas Deneudt, et al. “Indicatoren Van Duurzame Ontwikkeling Voor Het Schelde-estuarium, IDO-Schelde: Literatuurstudie Voor De Onderbouwing Van De Opmaak Van Een Set Indicatoren Van Duurzame Ontwikkeling Voor Het Schelde-estuarium in Het Kader Van De Langetermijnvisie 2030.” 2009 : n. pag. Print.
@misc{4391245,
 author    = {Debergh, Heidi and Lescrauwaet, Anne-Catherine and Deneudt, Klaas and Mees, Jan and Hernandez, Francisco},
 language   = {dut},
 pages    = {44},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 title    = {Indicatoren van Duurzame Ontwikkeling voor het Schelde-estuarium, IDO-Schelde: literatuurstudie voor de onderbouwing van de opmaak van een set indicatoren van duurzame ontwikkeling voor het Schelde-estuarium in het kader van de langetermijnvisie 2030},
 year     = {2009},
}