Advanced search

Herstel estuarien karakter van de Oosterschelde: effect op de kraamkamer- en kinderkamerfunctie en op de aanwezigheid van diadrome soorten

Andre Cattrijsse (UGent) , Jan Mees (UGent) and Kris Hostens
(1998)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Cattrijsse, Andre, Jan Mees, and Kris Hostens. 1998. “Herstel Estuarien Karakter Van De Oosterschelde: Effect Op De Kraamkamer- En Kinderkamerfunctie En Op De Aanwezigheid Van Diadrome Soorten”. Gent: Universiteit Gent. Instituut voor Dierkunde. Mariene Biologie.
APA
Cattrijsse, Andre, Mees, J., & Hostens, K. (1998). Herstel estuarien karakter van de Oosterschelde: effect op de kraamkamer- en kinderkamerfunctie en op de aanwezigheid van diadrome soorten. Gent: Universiteit Gent. Instituut voor Dierkunde. Mariene Biologie.
Vancouver
1.
Cattrijsse A, Mees J, Hostens K. Herstel estuarien karakter van de Oosterschelde: effect op de kraamkamer- en kinderkamerfunctie en op de aanwezigheid van diadrome soorten. Gent: Universiteit Gent. Instituut voor Dierkunde. Mariene Biologie; 1998.
MLA
Cattrijsse, Andre, Jan Mees, and Kris Hostens. “Herstel Estuarien Karakter Van De Oosterschelde: Effect Op De Kraamkamer- En Kinderkamerfunctie En Op De Aanwezigheid Van Diadrome Soorten.” 1998 : n. pag. Print.
@misc{4391067,
 author    = {Cattrijsse, Andre and Mees, Jan and Hostens, Kris},
 language   = {dut},
 pages    = {17},
 publisher  = {Universiteit Gent. Instituut voor Dierkunde. Mariene Biologie},
 title    = {Herstel estuarien karakter van de Oosterschelde: effect op de kraamkamer- en kinderkamerfunctie en op de aanwezigheid van diadrome soorten},
 year     = {1998},
}