Advanced search

Compendium voor kust en zee 2013: een geïntegreerd kennisdocument over de socio-economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en België

(2013)
Editor
(UGent) , Hans Pirlet, Thomas Verleye, (UGent) and Rudy Herman
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Lescrauwaet, Anne-Catherine, Hans Pirlet, Thomas Verleye, Jan Mees, and Rudy Herman, eds. 2013. “Compendium Voor Kust En Zee 2013: Een Geïntegreerd Kennisdocument over De Socio-economische, Ecologische En Institutionele Aspecten Van De Kust En Zee in Vlaanderen En België”. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Lescrauwaet, A.-C., Pirlet, H., Verleye, T., Mees, J., & Herman, R. (Eds.). (2013). Compendium voor kust en zee 2013: een geïntegreerd kennisdocument over de socio-economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en België. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Lescrauwaet A-C, Pirlet H, Verleye T, Mees J, Herman R, editors. Compendium voor kust en zee 2013: een geïntegreerd kennisdocument over de socio-economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en België. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2013. p. 342.
MLA
Lescrauwaet, Anne-Catherine, Hans Pirlet, Thomas Verleye, et al., eds. “Compendium Voor Kust En Zee 2013: Een Geïntegreerd Kennisdocument over De Socio-economische, Ecologische En Institutionele Aspecten Van De Kust En Zee in Vlaanderen En België.” 2013 : 342. Print.
@book{4390641,
 editor    = {Lescrauwaet, Anne-Catherine and Pirlet, Hans and Verleye, Thomas and Mees, Jan and Herman, Rudy},
 isbn     = {9789082073157},
 language   = {dut},
 pages    = {342},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 title    = {Compendium voor kust en zee 2013: een geïntegreerd kennisdocument over de socio-economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en België},
 year     = {2013},
}