Advanced search

UGent aan Zee

(2008)
Editor
Annelies Goffin, Jan Seys, (UGent) and (UGent)
Organization
Abstract
Deze brochure werd samengesteld naar aanleiding van de academische zitting en opendeurdag georganiseerd in het kader van marien- en kustgebonden onderzoek aan de Universiteit Gent. Deze uitgave geeft informatie over de verschillende onderzoeksgroepen en onderzoeksactiviteiten binnen de Universiteit Gent die een passie delen voor kust en zee. Ondanks het feit dat de zee 60 km van hun bureau ligt, slagen de wetenschappers er in zich toe te spitsen op kust-en marien gerelateerd thema's. Deze brochure is gericht op alle geïnteresseerden en toekomstige onderzoekers die zich een beeld willen vormen van wat marien onderzoek inhoudt en verwezenlijkt.
Keywords
Research

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Goffin, Annelies, Jan Seys, Jan Mees, and Magda Vincx, eds. 2008. “UGent Aan Zee”. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
APA
Goffin, Annelies, Seys, J., Mees, J., & Vincx, M. (Eds.). (2008). UGent aan Zee. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).
Vancouver
1.
Goffin A, Seys J, Mees J, Vincx M, editors. UGent aan Zee. Oostende: Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ); 2008. p. 96.
MLA
Goffin, Annelies, Jan Seys, Jan Mees, et al., eds. “UGent Aan Zee.” 2008 : 96. Print.
@book{4390618,
 abstract   = {Deze brochure werd samengesteld naar aanleiding van de academische zitting en opendeurdag georganiseerd in het kader van marien- en kustgebonden onderzoek aan de Universiteit Gent. Deze uitgave geeft informatie over de verschillende onderzoeksgroepen en onderzoeksactiviteiten binnen de Universiteit Gent die een passie delen voor kust en zee. Ondanks het feit dat de zee 60 km van hun bureau ligt, slagen de wetenschappers er in zich toe te spitsen op kust-en marien gerelateerd thema's. Deze brochure is gericht op alle geïnteresseerden en toekomstige onderzoekers die zich een beeld willen vormen van wat marien onderzoek inhoudt en verwezenlijkt.},
 editor    = {Goffin, Annelies and Seys, Jan and Mees, Jan and Vincx, Magda},
 isbn     = {9789081290012},
 keywords   = {Research},
 language   = {dut},
 pages    = {96},
 publisher  = {Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ)},
 title    = {UGent aan Zee},
 year     = {2008},
}