Advanced search
Add to list

Ovide Decroly als medicus, orthopedagoog, criminoloog, pedoloog, reformpedagoog en psycholoog: Op zoek naar de diverse disciplinaire constructies in zijn wetenschappelijk werk

Angelo Van Gorp (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Van Gorp, Angelo. “Ovide Decroly Als Medicus, Orthopedagoog, Criminoloog, Pedoloog, Reformpedagoog En Psycholoog: Op Zoek Naar de Diverse Disciplinaire Constructies in Zijn Wetenschappelijk Werk.” Reformpedagogiek in België En Nederland : Jaarboek Voor de Geschiedenis van Opvoeding En Onderwijs, edited by Nelleke Bakker et al., Van Gorcum, 2002, pp. 63–94.
APA
Van Gorp, A. (2002). Ovide Decroly als medicus, orthopedagoog, criminoloog, pedoloog, reformpedagoog en psycholoog: Op zoek naar de diverse disciplinaire constructies in zijn wetenschappelijk werk. In N. Bakker, P. Boekholt, H. Van Crombrugge, M. Depaepe, & F. Simon (Eds.), Reformpedagogiek in België en Nederland : jaarboek voor de geschiedenis van opvoeding en onderwijs (pp. 63–94). Assen, Nederland: Van Gorcum.
Chicago author-date
Van Gorp, Angelo. 2002. “Ovide Decroly Als Medicus, Orthopedagoog, Criminoloog, Pedoloog, Reformpedagoog En Psycholoog: Op Zoek Naar de Diverse Disciplinaire Constructies in Zijn Wetenschappelijk Werk.” In Reformpedagogiek in België En Nederland : Jaarboek Voor de Geschiedenis van Opvoeding En Onderwijs, edited by Nelleke Bakker, Pieter Boekholt, Hans Van Crombrugge, Marc Depaepe, and Franky Simon, 63–94. Assen, Nederland: Van Gorcum.
Chicago author-date (all authors)
Van Gorp, Angelo. 2002. “Ovide Decroly Als Medicus, Orthopedagoog, Criminoloog, Pedoloog, Reformpedagoog En Psycholoog: Op Zoek Naar de Diverse Disciplinaire Constructies in Zijn Wetenschappelijk Werk.” In Reformpedagogiek in België En Nederland : Jaarboek Voor de Geschiedenis van Opvoeding En Onderwijs, ed by. Nelleke Bakker, Pieter Boekholt, Hans Van Crombrugge, Marc Depaepe, and Franky Simon, 63–94. Assen, Nederland: Van Gorcum.
Vancouver
1.
Van Gorp A. Ovide Decroly als medicus, orthopedagoog, criminoloog, pedoloog, reformpedagoog en psycholoog: Op zoek naar de diverse disciplinaire constructies in zijn wetenschappelijk werk. In: Bakker N, Boekholt P, Van Crombrugge H, Depaepe M, Simon F, editors. Reformpedagogiek in België en Nederland : jaarboek voor de geschiedenis van opvoeding en onderwijs. Assen, Nederland: Van Gorcum; 2002. p. 63–94.
IEEE
[1]
A. Van Gorp, “Ovide Decroly als medicus, orthopedagoog, criminoloog, pedoloog, reformpedagoog en psycholoog: Op zoek naar de diverse disciplinaire constructies in zijn wetenschappelijk werk,” in Reformpedagogiek in België en Nederland : jaarboek voor de geschiedenis van opvoeding en onderwijs, N. Bakker, P. Boekholt, H. Van Crombrugge, M. Depaepe, and F. Simon, Eds. Assen, Nederland: Van Gorcum, 2002, pp. 63–94.
@incollection{4355504,
 author    = {{Van Gorp, Angelo}},
 booktitle  = {{Reformpedagogiek in België en Nederland : jaarboek voor de geschiedenis van opvoeding en onderwijs}},
 editor    = {{Bakker, Nelleke and Boekholt, Pieter and Van Crombrugge, Hans and Depaepe, Marc and Simon, Franky}},
 isbn     = {{9789023238041}},
 issn     = {{1568-6892}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{63--94}},
 publisher  = {{Van Gorcum}},
 title    = {{Ovide Decroly als medicus, orthopedagoog, criminoloog, pedoloog, reformpedagoog en psycholoog: Op zoek naar de diverse disciplinaire constructies in zijn wetenschappelijk werk}},
 year     = {{2002}},
}