Advanced search
Add to list
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Henkens, Bregt, and Angelo Van Gorp. “Inleiding Tot Het Mooie En Het Nuttige.” ’Over Het Mooie En Het Nuttige’ : Bijdragen over de Geschiedenis van Onderwijs En Opvoeding : Liber Amicorum Aangeboden Aan Mark D’hoker, edited by Marc Depaepe et al., Garant, 2008, pp. 7–10.
APA
Henkens, B., & Van Gorp, A. (2008). Inleiding tot het mooie en het nuttige. In M. Depaepe, B. Henkens, M. Leon, & A. Van Gorp (Eds.), ’Over het mooie en het nuttige’ : bijdragen over de geschiedenis van onderwijs en opvoeding : Liber Amicorum aangeboden aan Mark D’hoker (pp. 7–10). Antwerpen: Garant.
Chicago author-date
Henkens, Bregt, and Angelo Van Gorp. 2008. “Inleiding Tot Het Mooie En Het Nuttige.” In ’Over Het Mooie En Het Nuttige’ : Bijdragen over de Geschiedenis van Onderwijs En Opvoeding : Liber Amicorum Aangeboden Aan Mark D’hoker, edited by Marc Depaepe, Bregt Henkens, Maria Leon, and Angelo Van Gorp, 7–10. Antwerpen: Garant.
Chicago author-date (all authors)
Henkens, Bregt, and Angelo Van Gorp. 2008. “Inleiding Tot Het Mooie En Het Nuttige.” In ’Over Het Mooie En Het Nuttige’ : Bijdragen over de Geschiedenis van Onderwijs En Opvoeding : Liber Amicorum Aangeboden Aan Mark D’hoker, ed by. Marc Depaepe, Bregt Henkens, Maria Leon, and Angelo Van Gorp, 7–10. Antwerpen: Garant.
Vancouver
1.
Henkens B, Van Gorp A. Inleiding tot het mooie en het nuttige. In: Depaepe M, Henkens B, Leon M, Van Gorp A, editors. ’Over het mooie en het nuttige’ : bijdragen over de geschiedenis van onderwijs en opvoeding : Liber Amicorum aangeboden aan Mark D’hoker. Antwerpen: Garant; 2008. p. 7–10.
IEEE
[1]
B. Henkens and A. Van Gorp, “Inleiding tot het mooie en het nuttige,” in ’Over het mooie en het nuttige’ : bijdragen over de geschiedenis van onderwijs en opvoeding : Liber Amicorum aangeboden aan Mark D’hoker, M. Depaepe, B. Henkens, M. Leon, and A. Van Gorp, Eds. Antwerpen: Garant, 2008, pp. 7–10.
@incollection{4355466,
  author       = {{Henkens, Bregt and Van Gorp, Angelo}},
  booktitle    = {{'Over het mooie en het nuttige' : bijdragen over de geschiedenis van onderwijs en opvoeding : Liber Amicorum aangeboden aan Mark D'hoker}},
  editor       = {{Depaepe, Marc and Henkens, Bregt and Leon, Maria and Van Gorp, Angelo}},
  isbn         = {{9789044122930}},
  language     = {{dut}},
  pages        = {{7--10}},
  publisher    = {{Garant}},
  title        = {{Inleiding tot het mooie en het nuttige}},
  year         = {{2008}},
}