Advanced search

De strijd tegen 'les taudis administratifs': over de huisvesting van de Belgische ministeries in de jaren 1930

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van de Maele, Jens. 2014. “De Strijd Tegen ‘Les Taudis Administratifs’: Over De Huisvesting Van De Belgische Ministeries in De Jaren 1930.” In Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij Voor Taal- En Letterkunde En Geschiedenis: Lentevergadering, Abstracts.
APA
Van de Maele, J. (2014). De strijd tegen “les taudis administratifs”: over de huisvesting van de Belgische ministeries in de jaren 1930. Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis: Lentevergadering, Abstracts. Presented at the Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis: Lentevergadering.
Vancouver
1.
Van de Maele J. De strijd tegen “les taudis administratifs”: over de huisvesting van de Belgische ministeries in de jaren 1930. Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis: Lentevergadering, Abstracts. 2014.
MLA
Van de Maele, Jens. “De Strijd Tegen ‘Les Taudis Administratifs’: Over De Huisvesting Van De Belgische Ministeries in De Jaren 1930.” Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij Voor Taal- En Letterkunde En Geschiedenis: Lentevergadering, Abstracts. 2014. Print.
@inproceedings{4342486,
 author    = {Van de Maele, Jens},
 booktitle  = {Koninklijke Zuid-Nederlandse Maatschappij voor Taal- en Letterkunde en Geschiedenis: Lentevergadering, Abstracts},
 language   = {dut},
 location   = {Gent},
 title    = {De strijd tegen 'les taudis administratifs': over de huisvesting van de Belgische ministeries in de jaren 1930},
 year     = {2014},
}