Advanced search
Add to list

Her voice. Een artistiek onderzoek naar het potentieel van het zintuiglijke filmbeeld in alternatieve verhaalstructuren.

Silvia Defrance (UGent)
(2012)
Author
Promoter
Christel Stalpaert
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Defrance, Silvia. Her Voice. Een Artistiek Onderzoek Naar Het Potentieel van Het Zintuiglijke Filmbeeld in Alternatieve Verhaalstructuren. 2012.
APA
Defrance, S. (2012). Her voice. Een artistiek onderzoek naar het potentieel van het zintuiglijke filmbeeld in alternatieve verhaalstructuren.
Chicago author-date
Defrance, Silvia. 2012. “Her Voice. Een Artistiek Onderzoek Naar Het Potentieel van Het Zintuiglijke Filmbeeld in Alternatieve Verhaalstructuren.”
Chicago author-date (all authors)
Defrance, Silvia. 2012. “Her Voice. Een Artistiek Onderzoek Naar Het Potentieel van Het Zintuiglijke Filmbeeld in Alternatieve Verhaalstructuren.”
Vancouver
1.
Defrance S. Her voice. Een artistiek onderzoek naar het potentieel van het zintuiglijke filmbeeld in alternatieve verhaalstructuren. 2012.
IEEE
[1]
S. Defrance, “Her voice. Een artistiek onderzoek naar het potentieel van het zintuiglijke filmbeeld in alternatieve verhaalstructuren.,” 2012.
@phdthesis{4337128,
 author    = {{Defrance, Silvia}},
 language   = {{eng}},
 school    = {{Ghent University}},
 title    = {{Her voice. Een artistiek onderzoek naar het potentieel van het zintuiglijke filmbeeld in alternatieve verhaalstructuren.}},
 year     = {{2012}},
}