Advanced search
1 file | 2.91 MB Add to list

'Ik weet niet hoe ge over mij denkt, maar ik durf uitkomen voor wat ik ben': Gust Gils en Paul Snoek: twee Gard Sivik'ers met een verschillend temperament

Paul Demets (UGent)
(2013) ZACHT LAWIJD. 12(3). p.2-37
Author
Organization
Abstract
Literaire vriendschappen staan snel op poten, maar ze zijn tegelijk wankel. Want altijd spelen er individuele belangen mee. De briefwisseling tussen Paul Snoek en Gust Gils, met hun medewerking aan het literaire tijdschrift Gard Sivik dat ze samen oprichtten als uitgangspunt, is daar een illustratie van.
Keywords
Vlaamse poëzie, literatuurgeschiedenis

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 2.91 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Demets, Paul. “‘Ik Weet Niet Hoe Ge over Mij Denkt, Maar Ik Durf Uitkomen Voor Wat Ik Ben’: Gust Gils En Paul Snoek: Twee Gard Sivik’ers Met Een Verschillend Temperament.” Ed. Paul Demets. ZACHT LAWIJD 12.3 (2013): 2–37. Print.
APA
Demets, P. (2013). “Ik weet niet hoe ge over mij denkt, maar ik durf uitkomen voor wat ik ben”: Gust Gils en Paul Snoek: twee Gard Sivik’ers met een verschillend temperament. (P. Demets, Ed.)ZACHT LAWIJD, 12(3), 2–37.
Chicago author-date
Demets, Paul. 2013. “‘Ik Weet Niet Hoe Ge over Mij Denkt, Maar Ik Durf Uitkomen Voor Wat Ik Ben’: Gust Gils En Paul Snoek: Twee Gard Sivik’ers Met Een Verschillend Temperament.” Ed. Paul Demets. Zacht Lawijd 12 (3): 2–37.
Chicago author-date (all authors)
Demets, Paul. 2013. “‘Ik Weet Niet Hoe Ge over Mij Denkt, Maar Ik Durf Uitkomen Voor Wat Ik Ben’: Gust Gils En Paul Snoek: Twee Gard Sivik’ers Met Een Verschillend Temperament.” Ed. Paul Demets. Zacht Lawijd 12 (3): 2–37.
Vancouver
1.
Demets P. “Ik weet niet hoe ge over mij denkt, maar ik durf uitkomen voor wat ik ben”: Gust Gils en Paul Snoek: twee Gard Sivik’ers met een verschillend temperament. Demets P, editor. ZACHT LAWIJD. Garant; 2013;12(3):2–37.
IEEE
[1]
P. Demets, “‘Ik weet niet hoe ge over mij denkt, maar ik durf uitkomen voor wat ik ben’: Gust Gils en Paul Snoek: twee Gard Sivik’ers met een verschillend temperament,” ZACHT LAWIJD, vol. 12, no. 3, pp. 2–37, 2013.
@article{4329228,
 abstract   = {Literaire vriendschappen staan snel op poten, maar ze zijn tegelijk wankel. Want altijd spelen er individuele belangen mee. De briefwisseling tussen Paul Snoek en Gust Gils, met hun medewerking aan het literaire tijdschrift Gard Sivik dat ze samen oprichtten als uitgangspunt, is daar een illustratie van.},
 author    = {Demets, Paul},
 editor    = {Demets, Paul},
 issn     = {1377-5294},
 journal   = {ZACHT LAWIJD},
 keywords   = {Vlaamse poëzie,literatuurgeschiedenis},
 language   = {dut},
 number    = {3},
 pages    = {2--37},
 publisher  = {Garant},
 title    = {'Ik weet niet hoe ge over mij denkt, maar ik durf uitkomen voor wat ik ben': Gust Gils en Paul Snoek: twee Gard Sivik'ers met een verschillend temperament},
 volume    = {12},
 year     = {2013},
}