Advanced search

Toepassingsmogelijkheden van de denaturerende gradiënt gel electroforese (DGGE) techniek met het oog op een efficiënte monitoring van de bacteriële houdbaarheid en veiligheid van levensmiddelen

Kris Audenaert (UGent) and Geert Huys (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Audenaert, Kris, and Geert Huys. 2008. “Toepassingsmogelijkheden Van De Denaturerende Gradiënt Gel Electroforese (DGGE) Techniek Met Het Oog Op Een Efficiënte Monitoring Van De Bacteriële Houdbaarheid En Veiligheid Van Levensmiddelen.” In Levensmiddelenmicrobiology in De 21e Eeuw : Heden En Toekomst, Samenvattingen.
APA
Audenaert, Kris, & Huys, G. (2008). Toepassingsmogelijkheden van de denaturerende gradiënt gel electroforese (DGGE) techniek met het oog op een efficiënte monitoring van de bacteriële houdbaarheid en veiligheid van levensmiddelen. Levensmiddelenmicrobiology in de 21e eeuw : heden en toekomst, Samenvattingen. Presented at the Symposium Levensmiddelenmicrobiology in de 21e eeuw : heden en toekomst.
Vancouver
1.
Audenaert K, Huys G. Toepassingsmogelijkheden van de denaturerende gradiënt gel electroforese (DGGE) techniek met het oog op een efficiënte monitoring van de bacteriële houdbaarheid en veiligheid van levensmiddelen. Levensmiddelenmicrobiology in de 21e eeuw : heden en toekomst, Samenvattingen. 2008.
MLA
Audenaert, Kris, and Geert Huys. “Toepassingsmogelijkheden Van De Denaturerende Gradiënt Gel Electroforese (DGGE) Techniek Met Het Oog Op Een Efficiënte Monitoring Van De Bacteriële Houdbaarheid En Veiligheid Van Levensmiddelen.” Levensmiddelenmicrobiology in De 21e Eeuw : Heden En Toekomst, Samenvattingen. 2008. Print.
@inproceedings{4274007,
 author    = {Audenaert, Kris and Huys, Geert},
 booktitle  = {Levensmiddelenmicrobiology in de 21e eeuw : heden en toekomst, Samenvattingen},
 language   = {dut},
 location   = {Gent},
 title    = {Toepassingsmogelijkheden van de denaturerende gradi{\"e}nt gel electroforese (DGGE) techniek met het oog op een effici{\"e}nte monitoring van de bacteri{\"e}le houdbaarheid en veiligheid van levensmiddelen},
 year     = {2008},
}