Advanced search

"Altijd is dit land bereid de zwakken te helpen." Vluchtelingen en smekelingen in de Griekse tragedie.

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Demoen, Kristoffel. 2008. “‘Altijd Is Dit Land Bereid De Zwakken Te Helpen.’ Vluchtelingen En Smekelingen in De Griekse Tragedie.” In Us and Them : Essays over Filosofie, Politiek, Religie En Cultuur Van De Klassieke Oudheid Tot Islam in Europa Ter Ere Van Herman De Ley, 29–52. Academia Press.
APA
Demoen, Kristoffel. (2008). “Altijd is dit land bereid de zwakken te helpen.” Vluchtelingen en smekelingen in de Griekse tragedie. Us and them : essays over filosofie, politiek, religie en cultuur van de Klassieke Oudheid tot Islam in Europa ter ere van Herman De Ley (pp. 29–52). Academia Press.
Vancouver
1.
Demoen K. “Altijd is dit land bereid de zwakken te helpen.” Vluchtelingen en smekelingen in de Griekse tragedie. Us and them : essays over filosofie, politiek, religie en cultuur van de Klassieke Oudheid tot Islam in Europa ter ere van Herman De Ley. Academia Press; 2008. p. 29–52.
MLA
Demoen, Kristoffel. “‘Altijd Is Dit Land Bereid De Zwakken Te Helpen.’ Vluchtelingen En Smekelingen in De Griekse Tragedie.” Us and Them : Essays over Filosofie, Politiek, Religie En Cultuur Van De Klassieke Oudheid Tot Islam in Europa Ter Ere Van Herman De Ley. Academia Press, 2008. 29–52. Print.
@incollection{424795,
 author    = {Demoen, Kristoffel},
 booktitle  = {Us and them : essays over filosofie, politiek, religie en cultuur van de Klassieke Oudheid tot Islam in Europa ter ere van Herman De Ley},
 isbn     = {978-90-382-1279-1},
 pages    = {29--52},
 publisher  = {Academia Press},
 title    = {"Altijd is dit land bereid de zwakken te helpen." Vluchtelingen en smekelingen in de Griekse tragedie.},
 year     = {2008},
}