Advanced search

Polyfenolen : gezondheidsbevorderende ingrediënten voor de toekomst?

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Goddyn, Klaas, Frédéric Depypere, Koen Dewettinck, Xavier Gellynck, and John Van Camp. 2007. “Polyfenolen : Gezondheidsbevorderende Ingrediënten Voor De Toekomst?” Tijdschrift Voor Voeding En Dietetiek 33 (2): 2–7.
APA
Goddyn, Klaas, Depypere, F., Dewettinck, K., Gellynck, X., & Van Camp, J. (2007). Polyfenolen : gezondheidsbevorderende ingrediënten voor de toekomst? TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK, 33(2), 2–7.
Vancouver
1.
Goddyn K, Depypere F, Dewettinck K, Gellynck X, Van Camp J. Polyfenolen : gezondheidsbevorderende ingrediënten voor de toekomst? TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK. 2007;33(2):2–7.
MLA
Goddyn, Klaas, Frédéric Depypere, Koen Dewettinck, et al. “Polyfenolen : Gezondheidsbevorderende Ingrediënten Voor De Toekomst?” TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK 33.2 (2007): 2–7. Print.
@article{424645,
  author       = {Goddyn, Klaas and Depypere, Fr{\'e}d{\'e}ric and Dewettinck, Koen and Gellynck, Xavier and Van Camp, John},
  issn         = {2295-7804},
  journal      = {TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK},
  language     = {dut},
  number       = {2},
  pages        = {2--7},
  title        = {Polyfenolen : gezondheidsbevorderende ingredi{\"e}nten voor de toekomst?},
  volume       = {33},
  year         = {2007},
}