Advanced search

Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi

(2007) Médecine et Nutrition. 43(1). p.9-26
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Dewettinck, Koen, Katleen Anthierens, Dirk Verbeken, John Van Camp, and André Huyghebaert. 2007. “Statut Nutritionnel Des Légumes Prëts à L’emploi.” Médecine Et Nutrition 43 (1): 9–26.
APA
Dewettinck, Koen, Anthierens, K., Verbeken, D., Van Camp, J., & Huyghebaert, A. (2007). Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi. Médecine et Nutrition, 43(1), 9–26.
Vancouver
1.
Dewettinck K, Anthierens K, Verbeken D, Van Camp J, Huyghebaert A. Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi. Médecine et Nutrition. 2007;43(1):9–26.
MLA
Dewettinck, Koen, Katleen Anthierens, Dirk Verbeken, et al. “Statut Nutritionnel Des Légumes Prëts à L’emploi.” Médecine et Nutrition 43.1 (2007): 9–26. Print.
@article{424639,
  author       = {Dewettinck, Koen and Anthierens, Katleen and Verbeken, Dirk and Van Camp, John and Huyghebaert, Andr{\'e}},
  issn         = {0398-7604},
  journal      = {M{\'e}decine et Nutrition},
  language     = {eng},
  number       = {1},
  pages        = {9--26},
  title        = {Statut nutritionnel des l{\'e}gumes pr{\"e}ts {\`a} l{\textquoteright}emploi},
  volume       = {43},
  year         = {2007},
}