Advanced search
Add to list

Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi

(2007) MEDECINE ET NUTRITION. 43(1). p.9-26
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Dewettinck, Koen et al. “Statut Nutritionnel Des Légumes Prëts à L’emploi.” MEDECINE ET NUTRITION 43.1 (2007): 9–26. Print.
APA
Dewettinck, K., Anthierens, K., Verbeken, D., Van Camp, J., & Huyghebaert, A. (2007). Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi. MEDECINE ET NUTRITION, 43(1), 9–26.
Chicago author-date
Dewettinck, Koen, Katleen Anthierens, Dirk Verbeken, John Van Camp, and André Huyghebaert. 2007. “Statut Nutritionnel Des Légumes Prëts à L’emploi.” Medecine Et Nutrition 43 (1): 9–26.
Chicago author-date (all authors)
Dewettinck, Koen, Katleen Anthierens, Dirk Verbeken, John Van Camp, and André Huyghebaert. 2007. “Statut Nutritionnel Des Légumes Prëts à L’emploi.” Medecine Et Nutrition 43 (1): 9–26.
Vancouver
1.
Dewettinck K, Anthierens K, Verbeken D, Van Camp J, Huyghebaert A. Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi. MEDECINE ET NUTRITION. 2007;43(1):9–26.
IEEE
[1]
K. Dewettinck, K. Anthierens, D. Verbeken, J. Van Camp, and A. Huyghebaert, “Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi,” MEDECINE ET NUTRITION, vol. 43, no. 1, pp. 9–26, 2007.
@article{424639,
  author       = {Dewettinck, Koen and Anthierens, Katleen and Verbeken, Dirk and Van Camp, John and Huyghebaert, André},
  issn         = {0398-7604},
  journal      = {MEDECINE ET NUTRITION},
  language     = {eng},
  number       = {1},
  pages        = {9--26},
  title        = {Statut nutritionnel des légumes prëts à l’emploi},
  url          = {http://dx.doi.org/10.1051/mnut/2007431009},
  volume       = {43},
  year         = {2007},
}

Altmetric
View in Altmetric