Advanced search
Add to list

Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi's kunnen eten

(2007) JCWeetje. 4. p.25-25
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Reynaerts, Huguette, and N BALCAEN. “Isabel Fraser (1863-1942): Waarom We Vandaag Kiwi’s Kunnen Eten.” JCWeetje 4 (2007): 25–25. Print.
APA
Reynaerts, H., & BALCAEN, N. (2007). Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi’s kunnen eten. JCWeetje, 4, 25–25.
Chicago author-date
Reynaerts, Huguette, and N BALCAEN. 2007. “Isabel Fraser (1863-1942): Waarom We Vandaag Kiwi’s Kunnen Eten.” JCWeetje 4: 25–25.
Chicago author-date (all authors)
Reynaerts, Huguette, and N BALCAEN. 2007. “Isabel Fraser (1863-1942): Waarom We Vandaag Kiwi’s Kunnen Eten.” JCWeetje 4: 25–25.
Vancouver
1.
Reynaerts H, BALCAEN N. Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi’s kunnen eten. JCWeetje. 2007;4:25–25.
IEEE
[1]
H. Reynaerts and N. BALCAEN, “Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi’s kunnen eten,” JCWeetje, vol. 4, pp. 25–25, 2007.
@article{418683,
  author       = {{Reynaerts, Huguette and BALCAEN, N}},
  journal      = {{JCWeetje}},
  language     = {{und}},
  pages        = {{25--25}},
  title        = {{Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi's kunnen eten}},
  volume       = {{4}},
  year         = {{2007}},
}