Advanced search

Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi's kunnen eten

(2007) JCWeetje. 4. p.25-25
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Reynaerts, Huguette, and N BALCAEN. 2007. “Isabel Fraser (1863-1942): Waarom We Vandaag Kiwi’s Kunnen Eten.” JCWeetje 4: 25–25.
APA
Reynaerts, H., & BALCAEN, N. (2007). Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi’s kunnen eten. JCWeetje, 4, 25–25.
Vancouver
1.
Reynaerts H, BALCAEN N. Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi’s kunnen eten. JCWeetje. 2007;4:25–25.
MLA
Reynaerts, Huguette, and N BALCAEN. “Isabel Fraser (1863-1942): Waarom We Vandaag Kiwi’s Kunnen Eten.” JCWeetje 4 (2007): 25–25. Print.
@article{418683,
  author       = {Reynaerts, Huguette and BALCAEN, N},
  journal      = {JCWeetje},
  pages        = {25--25},
  title        = {Isabel Fraser (1863-1942): waarom we vandaag kiwi's kunnen eten},
  volume       = {4},
  year         = {2007},
}