Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Het effect van serum en follikelvocht tijdens de eicelrijping op de in vitro maturatie en fertilisatie van varkenseicellen

Jo Bijttebier UGent, Ann Van Soom UGent, Bart Mateusen and Dominiek Maes UGent (2007) Proceedings voorjaarsvergadering vereniging voor fertiliteitsstudie.
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
conference
publication status
published
subject
in
Proceedings voorjaarsvergadering vereniging voor fertiliteitsstudie
UGent publication?
yes
classification
C1
id
378019
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-378019
date created
2007-10-03 13:10:00
date last changed
2016-12-19 15:35:30
@inproceedings{378019,
 author    = {Bijttebier, Jo and Van Soom, Ann and Mateusen, Bart and Maes, Dominiek},
 booktitle  = {Proceedings voorjaarsvergadering vereniging voor fertiliteitsstudie},
 title    = {Het effect van serum en follikelvocht tijdens de eicelrijping op de in vitro maturatie en fertilisatie van varkenseicellen},
 year     = {2007},
}

Chicago
Bijttebier, Jo, Ann Van Soom, Bart Mateusen, and Dominiek Maes. 2007. “Het Effect Van Serum En Follikelvocht Tijdens De Eicelrijping Op De in Vitro Maturatie En Fertilisatie Van Varkenseicellen.” In Proceedings Voorjaarsvergadering Vereniging Voor Fertiliteitsstudie.
APA
Bijttebier, J., Van Soom, A., Mateusen, B., & Maes, D. (2007). Het effect van serum en follikelvocht tijdens de eicelrijping op de in vitro maturatie en fertilisatie van varkenseicellen. Proceedings voorjaarsvergadering vereniging voor fertiliteitsstudie.
Vancouver
1.
Bijttebier J, Van Soom A, Mateusen B, Maes D. Het effect van serum en follikelvocht tijdens de eicelrijping op de in vitro maturatie en fertilisatie van varkenseicellen. Proceedings voorjaarsvergadering vereniging voor fertiliteitsstudie. 2007.
MLA
Bijttebier, Jo, Ann Van Soom, Bart Mateusen, et al. “Het Effect Van Serum En Follikelvocht Tijdens De Eicelrijping Op De in Vitro Maturatie En Fertilisatie Van Varkenseicellen.” Proceedings Voorjaarsvergadering Vereniging Voor Fertiliteitsstudie. 2007. Print.