Advanced search

Bepaling van het huishoudelijk lozingsgedrag in Vlaanderen in het kader van de wetenschappelijke onderbouwing van de milieuheffing

(2001)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Desmet, H, Xavier Gellynck, and B Vanderhaegen. 2001. “Bepaling Van Het Huishoudelijk Lozingsgedrag in Vlaanderen in Het Kader Van De Wetenschappelijke Onderbouwing Van De Milieuheffing”. Gent: Universiteit Gent. Vakgroep Landbouweconomie.
APA
Desmet, H, Gellynck, X., & Vanderhaegen, B. (2001). Bepaling van het huishoudelijk lozingsgedrag in Vlaanderen in het kader van de wetenschappelijke onderbouwing van de milieuheffing. Gent: Universiteit Gent. Vakgroep Landbouweconomie.
Vancouver
1.
Desmet H, Gellynck X, Vanderhaegen B. Bepaling van het huishoudelijk lozingsgedrag in Vlaanderen in het kader van de wetenschappelijke onderbouwing van de milieuheffing. Gent: Universiteit Gent. Vakgroep Landbouweconomie; 2001.
MLA
Desmet, H, Xavier Gellynck, and B Vanderhaegen. “Bepaling Van Het Huishoudelijk Lozingsgedrag in Vlaanderen in Het Kader Van De Wetenschappelijke Onderbouwing Van De Milieuheffing.” 2001 : n. pag. Print.
@misc{371453,
 author    = {Desmet, H and Gellynck, Xavier and Vanderhaegen, B},
 language   = {dut},
 pages    = {48 + bijlagen},
 publisher  = {Universiteit Gent. Vakgroep Landbouweconomie},
 title    = {Bepaling van het huishoudelijk lozingsgedrag in Vlaanderen in het kader van de wetenschappelijke onderbouwing van de milieuheffing},
 year     = {2001},
}