Advanced search
Add to list

De inname van omega-3 en omega-6 vetzuren bij de Belgische bevolking

Isabelle Sioen (UGent) , John Van Camp (UGent) and Stefaan De Henauw (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Sioen, Isabelle, John Van Camp, and Stefaan De Henauw. “De Inname Van Omega-3 En Omega-6 Vetzuren Bij De Belgische Bevolking.” TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK 33.1 (2007): 2–6. Print.
APA
Sioen, I., Van Camp, J., & De Henauw, S. (2007). De inname van omega-3 en omega-6 vetzuren bij de Belgische bevolking. TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK, 33(1), 2–6.
Chicago author-date
Sioen, Isabelle, John Van Camp, and Stefaan De Henauw. 2007. “De Inname Van Omega-3 En Omega-6 Vetzuren Bij De Belgische Bevolking.” Tijdschrift Voor Voeding En Dietetiek 33 (1): 2–6.
Chicago author-date (all authors)
Sioen, Isabelle, John Van Camp, and Stefaan De Henauw. 2007. “De Inname Van Omega-3 En Omega-6 Vetzuren Bij De Belgische Bevolking.” Tijdschrift Voor Voeding En Dietetiek 33 (1): 2–6.
Vancouver
1.
Sioen I, Van Camp J, De Henauw S. De inname van omega-3 en omega-6 vetzuren bij de Belgische bevolking. TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK. 2007;33(1):2–6.
IEEE
[1]
I. Sioen, J. Van Camp, and S. De Henauw, “De inname van omega-3 en omega-6 vetzuren bij de Belgische bevolking,” TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK, vol. 33, no. 1, pp. 2–6, 2007.
@article{371180,
  author       = {Sioen, Isabelle and Van Camp, John and De Henauw, Stefaan},
  issn         = {2295-7804},
  journal      = {TIJDSCHRIFT VOOR VOEDING EN DIETETIEK},
  language     = {dut},
  number       = {1},
  pages        = {2--6},
  title        = {De inname van omega-3 en omega-6 vetzuren bij de Belgische bevolking},
  volume       = {33},
  year         = {2007},
}