Advanced search

Een kwalitatieve calculus van bewegende objecten in een dynamisch netwerk

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Delafontaine, Matthias, Nico Van de Weghe, Peter Bogaert, and Philippe De Maeyer. 2006. “Een Kwalitatieve Calculus Van Bewegende Objecten in Een Dynamisch Netwerk.” In Oriceedubgs Vab De Studiedag “Cartografie En GIS”: Jonge Onderzoekers Aan Het Woord over Geomatica", 41–47.
APA
Delafontaine, M., Van de Weghe, N., Bogaert, P., & De Maeyer, P. (2006). Een kwalitatieve calculus van bewegende objecten in een dynamisch netwerk. Oriceedubgs vab de Studiedag “Cartografie en GIS”: Jonge Onderzoekers aan het woord over Geomatica" (pp. 41–47).
Vancouver
1.
Delafontaine M, Van de Weghe N, Bogaert P, De Maeyer P. Een kwalitatieve calculus van bewegende objecten in een dynamisch netwerk. Oriceedubgs vab de Studiedag “Cartografie en GIS”: Jonge Onderzoekers aan het woord over Geomatica". 2006. p. 41–7.
MLA
Delafontaine, Matthias, Nico Van de Weghe, Peter Bogaert, et al. “Een Kwalitatieve Calculus Van Bewegende Objecten in Een Dynamisch Netwerk.” Oriceedubgs Vab De Studiedag “Cartografie En GIS”: Jonge Onderzoekers Aan Het Woord over Geomatica". 2006. 41–47. Print.
@inproceedings{363290,
 author    = {Delafontaine, Matthias and Van de Weghe, Nico and Bogaert, Peter and De Maeyer, Philippe},
 booktitle  = {Oriceedubgs vab de Studiedag {\textacutedbl}Cartografie en GIS{\textacutedbl}: Jonge Onderzoekers aan het woord over Geomatica{\textacutedbl}},
 pages    = {41--47},
 title    = {Een kwalitatieve calculus van bewegende objecten in een dynamisch netwerk},
 year     = {2006},
}