Advanced search

Vrouwen in de Raden van Bestuur/Beheer van de Vlaamse Overheidsinstellingen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van den Berghe, Lutgart, A LEVRAU, and I CLAUS. 2005. “Vrouwen in De Raden Van Bestuur/Beheer Van De Vlaamse Overheidsinstellingen.” Onderzoeksproject in Opdracht Van Het Ministerie Van De Vlaamse Gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen. Brussel ; BELGIUM: ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen.
APA
Van den Berghe, Lutgart, LEVRAU, A., & CLAUS, I. (2005). Vrouwen in de Raden van Bestuur/Beheer van de Vlaamse Overheidsinstellingen. Onderzoeksproject in opdracht van het ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen. Brussel ; BELGIUM: ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen.
Vancouver
1.
Van den Berghe L, LEVRAU A, CLAUS I. Vrouwen in de Raden van Bestuur/Beheer van de Vlaamse Overheidsinstellingen. Onderzoeksproject in opdracht van het ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen. Brussel ; BELGIUM: ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen; 2005.
MLA
Van den Berghe, Lutgart, A LEVRAU, and I CLAUS. “Vrouwen in De Raden Van Bestuur/Beheer Van De Vlaamse Overheidsinstellingen.” Onderzoeksproject in opdracht van het ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen 2005 : n. pag. Print.
@misc{359797,
 author    = {Van den Berghe, Lutgart and LEVRAU, A and CLAUS, I},
 issn     = {N/A},
 language   = {dut},
 publisher  = {ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen},
 series    = {Onderzoeksproject in opdracht van het ministerie van de Vlaamse gemeenschap Gelijke Kansen in Vlaanderen},
 title    = {Vrouwen in de Raden van Bestuur/Beheer van de Vlaamse Overheidsinstellingen},
 year     = {2005},
}