Advanced search
Add to list

Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu.

Editor
(UGent) , (UGent) and Catherine DE DIJCKER
Organization
Abstract
Deze publicatie is een bundeling van de referaten rond "Art & Food. Food for Thought. Hedendaagse kunst op het menu". Dit project reflecteert over de onmisbare plaats die levensmiddelen, voeding en tafelen innemen binnen de context van het actuele kunstgebeuren. De relatie Art & Food schept ruimte voor diverse invullingen die existentieel tot maatschappelijk betrokken of kunstkritisch kunnen zijn. Vandaar ook de verschillende invalshoeken van de bijdragen.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Van Damme, Claire, Patrick Van Rossem, and Catherine DE DIJCKER, eds. “Art & Food, Food for Thought. Hedendaagse Kunst Op Het Menu.” LKG Publication ( UGent / Leerstoel Karel Geirlandt ) 2006 : n. pag. Print.
APA
Van Damme, Claire, Van Rossem, P., & DE DIJCKER, C. (Eds.). (2006). Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu. LKG Publication ( UGent / Leerstoel Karel Geirlandt ). Gent ; BELGIUM: Academia Press.
Chicago author-date
Van Damme, Claire, Patrick Van Rossem, and Catherine DE DIJCKER, eds. 2006. “Art & Food, Food for Thought. Hedendaagse Kunst Op Het Menu.” LKG Publication ( UGent / Leerstoel Karel Geirlandt ). Gent ; BELGIUM: Academia Press.
Chicago author-date (all authors)
Van Damme, Claire, Patrick Van Rossem, and Catherine DE DIJCKER, eds. 2006. “Art & Food, Food for Thought. Hedendaagse Kunst Op Het Menu.” LKG Publication ( UGent / Leerstoel Karel Geirlandt ). Gent ; BELGIUM: Academia Press.
Vancouver
1.
Van Damme C, Van Rossem P, DE DIJCKER C, editors. Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu. LKG Publication ( UGent / Leerstoel Karel Geirlandt ). Gent ; BELGIUM: Academia Press; 2006.
IEEE
[1]
C. Van Damme, P. Van Rossem, and C. DE DIJCKER, Eds., “Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu.,” LKG Publication ( UGent / Leerstoel Karel Geirlandt ). Academia Press, Gent ; BELGIUM, 2006.
@book{352536,
  abstract     = {Deze publicatie is een bundeling van de referaten rond "Art & Food. Food for Thought. Hedendaagse kunst op het menu". Dit project reflecteert over de onmisbare plaats die levensmiddelen, voeding en tafelen innemen binnen de context van het actuele kunstgebeuren. De relatie Art & Food schept ruimte voor diverse invullingen die existentieel tot maatschappelijk betrokken of kunstkritisch kunnen zijn. Vandaar ook de verschillende invalshoeken van de bijdragen.},
  editor       = {Van Damme, Claire and Van Rossem, Patrick and DE DIJCKER, Catherine},
  isbn         = {9038209827},
  language     = {eng},
  pages        = {189 p.},
  publisher    = {Academia Press},
  series       = {LKG Publication ( UGent / Leerstoel Karel Geirlandt )},
  title        = {Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu.},
  year         = {2006},
}