Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu.
Claire Van Damme
(UGent)
,
Patrick Van Rossem
(UGent)
and Catherine DE DIJCKER
(2006)
- Editor
- Claire Van Damme (UGent) , Patrick Van Rossem (UGent) and Catherine DE DIJCKER
- Organization
- Abstract
- Deze publicatie is een bundeling van de referaten rond "Art & Food. Food for Thought. Hedendaagse kunst op het menu". Dit project reflecteert over de onmisbare plaats die levensmiddelen, voeding en tafelen innemen binnen de context van het actuele kunstgebeuren. De relatie Art & Food schept ruimte voor diverse invullingen die existentieel tot maatschappelijk betrokken of kunstkritisch kunnen zijn. Vandaar ook de verschillende invalshoeken van de bijdragen.
Citation
Please use this url to cite or link to this publication: http://hdl.handle.net/1854/LU-352536
- MLA
- Van Damme, Claire, et al., editors. Art & Food, Food for Thought. Hedendaagse Kunst Op Het Menu. Academia Press, 2006.
- APA
- Van Damme, C., Van Rossem, P., & DE DIJCKER, C. (Eds.). (2006). Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu. Gent ; BELGIUM: Academia Press.
- Chicago author-date
- Van Damme, Claire, Patrick Van Rossem, and Catherine DE DIJCKER, eds. 2006. “Art & Food, Food for Thought. Hedendaagse Kunst Op Het Menu.” Gent ; BELGIUM: Academia Press.
- Chicago author-date (all authors)
- Van Damme, Claire, Patrick Van Rossem, and Catherine DE DIJCKER, eds. 2006. “Art & Food, Food for Thought. Hedendaagse Kunst Op Het Menu.” Gent ; BELGIUM: Academia Press.
- Vancouver
- 1.Van Damme C, Van Rossem P, DE DIJCKER C, editors. Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu. Gent ; BELGIUM: Academia Press; 2006.
- IEEE
- [1]C. Van Damme, P. Van Rossem, and C. DE DIJCKER, Eds., “Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu.” Academia Press, Gent ; BELGIUM, 2006.
@book{352536, abstract = {{Deze publicatie is een bundeling van de referaten rond "Art & Food. Food for Thought. Hedendaagse kunst op het menu". Dit project reflecteert over de onmisbare plaats die levensmiddelen, voeding en tafelen innemen binnen de context van het actuele kunstgebeuren. De relatie Art & Food schept ruimte voor diverse invullingen die existentieel tot maatschappelijk betrokken of kunstkritisch kunnen zijn. Vandaar ook de verschillende invalshoeken van de bijdragen.}}, editor = {{Van Damme, Claire and Van Rossem, Patrick and DE DIJCKER, Catherine}}, isbn = {{9038209827}}, language = {{eng}}, pages = {{189 p.}}, publisher = {{Academia Press}}, title = {{Art & food, food for thought. Hedendaagse kunst op het menu.}}, year = {{2006}}, }