Ghent University Academic Bibliography

Advanced

Metabolite target analysis and population dynamics of sourdough fermentation processes

R VAN DER MEULEN, Ilse Scheirlinck, T ADRIANY, K VERBRUGGHE, Geert Huys, Marc Vancanneyt and L DE VUYST (2006) Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie. 14(Suppl).
Please use this url to cite or link to this publication:
author
organization
year
type
conference
publication status
published
subject
in
Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie
volume
14
issue
Suppl
pages
S48-S48 pages
UGent publication?
yes
classification
C1
id
352258
handle
http://hdl.handle.net/1854/LU-352258
date created
2007-01-04 14:54:00
date last changed
2016-12-19 15:36:06
@inproceedings{352258,
  author       = {VAN DER MEULEN, R and Scheirlinck, Ilse and ADRIANY, T and VERBRUGGHE, K and Huys, Geert and Vancanneyt, Marc and DE VUYST, L},
  booktitle    = {Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie},
  number       = {Suppl},
  pages        = {S48-S48},
  title        = {Metabolite target analysis and population dynamics of sourdough fermentation processes},
  volume       = {14},
  year         = {2006},
}

Chicago
VAN DER MEULEN, R, Ilse Scheirlinck, T ADRIANY, K VERBRUGGHE, Geert Huys, Marc Vancanneyt, and L DE VUYST. 2006. “Metabolite Target Analysis and Population Dynamics of Sourdough Fermentation Processes.” In Nederlands Tijdschrift Voor Medische Microbiologie, 14:48.
APA
VAN DER MEULEN, R., Scheirlinck, I., ADRIANY, T., VERBRUGGHE, K., Huys, G., Vancanneyt, M., & DE VUYST, L. (2006). Metabolite target analysis and population dynamics of sourdough fermentation processes. Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie (Vol. 14, p. 48).
Vancouver
1.
VAN DER MEULEN R, Scheirlinck I, ADRIANY T, VERBRUGGHE K, Huys G, Vancanneyt M, et al. Metabolite target analysis and population dynamics of sourdough fermentation processes. Nederlands Tijdschrift voor Medische Microbiologie. 2006. p. 48.
MLA
VAN DER MEULEN, R, Ilse Scheirlinck, T ADRIANY, et al. “Metabolite Target Analysis and Population Dynamics of Sourdough Fermentation Processes.” Nederlands Tijdschrift Voor Medische Microbiologie. Vol. 14. 2006. 48. Print.