Advanced search

Jeugddelinquenten, een heterogene groep: over de nood aan een differentiaaldiagnostiek en gedifferentieerde aanpak voor jonge delinquenten

(2006) AGORA (KORTRIJK). p.56-60
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Markey, Samuel, and Frédéric Declercq. 2006. “Jeugddelinquenten, Een Heterogene Groep: Over De Nood Aan Een Differentiaaldiagnostiek En Gedifferentieerde Aanpak Voor Jonge Delinquenten.” Agora (kortrijk).
APA
Markey, S., & Declercq, F. (2006). Jeugddelinquenten, een heterogene groep: over de nood aan een differentiaaldiagnostiek en gedifferentieerde aanpak voor jonge delinquenten. AGORA (KORTRIJK).
Vancouver
1.
Markey S, Declercq F. Jeugddelinquenten, een heterogene groep: over de nood aan een differentiaaldiagnostiek en gedifferentieerde aanpak voor jonge delinquenten. AGORA (KORTRIJK). 2006. p. 56–60.
MLA
Markey, Samuel, and Frédéric Declercq. “Jeugddelinquenten, Een Heterogene Groep: Over De Nood Aan Een Differentiaaldiagnostiek En Gedifferentieerde Aanpak Voor Jonge Delinquenten.” AGORA (KORTRIJK) 2006 : 56–60. Print.
@misc{351163,
 author    = {Markey, Samuel and Declercq, Fr{\'e}d{\'e}ric},
 issn     = {0775-1524},
 language   = {dut},
 number    = {4},
 pages    = {56--60},
 series    = {AGORA (KORTRIJK)},
 title    = {Jeugddelinquenten, een heterogene groep: over de nood aan een differentiaaldiagnostiek en gedifferentieerde aanpak voor jonge delinquenten},
 year     = {2006},
}