Advanced search

Ruimtelijk-economische randvoorwaarden voor de logistiek in België

Frank Witlox (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Witlox, Frank. 2005. “Ruimtelijk-economische Randvoorwaarden Voor De Logistiek in België.” In Rail Meets Road II – Ontmoetingen Rond Logistiek En Intermodaliteit, 29–32. Koninklijk Instituut voor het Duurzame Beheer van de Natuurlijke Rijkdommen en de Bevordering van Schone Technologie (KINT).
APA
Witlox, Frank. (2005). Ruimtelijk-economische randvoorwaarden voor de logistiek in België. Rail meets Road II – Ontmoetingen rond Logistiek en Intermodaliteit (pp. 29–32). Koninklijk Instituut voor het Duurzame Beheer van de Natuurlijke Rijkdommen en de Bevordering van Schone Technologie (KINT).
Vancouver
1.
Witlox F. Ruimtelijk-economische randvoorwaarden voor de logistiek in België. Rail meets Road II – Ontmoetingen rond Logistiek en Intermodaliteit. Koninklijk Instituut voor het Duurzame Beheer van de Natuurlijke Rijkdommen en de Bevordering van Schone Technologie (KINT); 2005. p. 29–32.
MLA
Witlox, Frank. “Ruimtelijk-economische Randvoorwaarden Voor De Logistiek in België.” Rail Meets Road II – Ontmoetingen Rond Logistiek En Intermodaliteit. Koninklijk Instituut voor het Duurzame Beheer van de Natuurlijke Rijkdommen en de Bevordering van Schone Technologie (KINT), 2005. 29–32. Print.
@incollection{332287,
 author    = {Witlox, Frank},
 booktitle  = {Rail meets Road II -- Ontmoetingen rond Logistiek en Intermodaliteit},
 pages    = {29--32},
 publisher  = {Koninklijk Instituut voor het Duurzame Beheer van de Natuurlijke Rijkdommen en de Bevordering van Schone Technologie (KINT)},
 title    = {Ruimtelijk-economische randvoorwaarden voor de logistiek in Belgi{\"e}},
 year     = {2005},
}