Advanced search

Het belang van kwantitatieve risico-inschatting bij minimaal behandelde levensmiddelen

Johan Debevere (UGent) , Frank Devlieghere (UGent) and Kristien Neyts (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Debevere, Johan, Frank Devlieghere, and Kristien Neyts. 1997. “Het Belang Van Kwantitatieve Risico-inschatting Bij Minimaal Behandelde Levensmiddelen.” In Juridische En Technologische Ontwikkelingen in De Voedingssector, 79–102. Die Keure.
APA
Debevere, J., Devlieghere, F., & Neyts, K. (1997). Het belang van kwantitatieve risico-inschatting bij minimaal behandelde levensmiddelen. Juridische en technologische ontwikkelingen in de voedingssector (pp. 79–102). Die Keure.
Vancouver
1.
Debevere J, Devlieghere F, Neyts K. Het belang van kwantitatieve risico-inschatting bij minimaal behandelde levensmiddelen. Juridische en technologische ontwikkelingen in de voedingssector. Die Keure; 1997. p. 79–102.
MLA
Debevere, Johan, Frank Devlieghere, and Kristien Neyts. “Het Belang Van Kwantitatieve Risico-inschatting Bij Minimaal Behandelde Levensmiddelen.” Juridische En Technologische Ontwikkelingen in De Voedingssector. Die Keure, 1997. 79–102. Print.
@incollection{331993,
  author       = {Debevere, Johan and Devlieghere, Frank and Neyts, Kristien},
  booktitle    = {Juridische en technologische ontwikkelingen in de voedingssector},
  isbn         = {9057510901},
  pages        = {79--102},
  publisher    = {Die Keure},
  title        = {Het belang van kwantitatieve risico-inschatting bij minimaal behandelde levensmiddelen},
  year         = {1997},
}