Advanced search

Integreren van businessprocessen voor het stroomlijnen van de supply chain: performantiemeting en informatie-uitwisseling ter ondersteuning van de ketenprocessen

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Willaert, P, and Dirk Deschoolmeester. 2005. “Integreren Van Businessprocessen Voor Het Stroomlijnen Van De Supply Chain: Performantiemeting En Informatie-uitwisseling Ter Ondersteuning Van De Ketenprocessen.” Management Jaarboek 2005. Vlaamse Management Associatie.
APA
Willaert, P, & Deschoolmeester, D. (2005). Integreren van businessprocessen voor het stroomlijnen van de supply chain: performantiemeting en informatie-uitwisseling ter ondersteuning van de ketenprocessen. Management Jaarboek 2005. Vlaamse Management Associatie.
Vancouver
1.
Willaert P, Deschoolmeester D. Integreren van businessprocessen voor het stroomlijnen van de supply chain: performantiemeting en informatie-uitwisseling ter ondersteuning van de ketenprocessen. Management Jaarboek 2005. Vlaamse Management Associatie; 2005. p. 122–30.
MLA
Willaert, P, and Dirk Deschoolmeester. “Integreren Van Businessprocessen Voor Het Stroomlijnen Van De Supply Chain: Performantiemeting En Informatie-uitwisseling Ter Ondersteuning Van De Ketenprocessen.” Management Jaarboek 2005 2005 : 122–130. Print.
@misc{3204859,
 author    = {Willaert, P and Deschoolmeester, Dirk},
 language   = {eng},
 pages    = {122--130},
 publisher  = {Vlaamse Management Associatie},
 series    = {Management Jaarboek 2005},
 title    = {Integreren van businessprocessen voor het stroomlijnen van de supply chain: performantiemeting en informatie-uitwisseling ter ondersteuning van de ketenprocessen},
 year     = {2005},
}