Advanced search

Indicatoren voor verkeersleefbaarheid: uitwerking en toepassing van een model voor het meten van verkeersleefbaarheid

Luc Dekoninck (UGent) , Dominique Gillis (UGent) , Dick Botteldooren (UGent) and Dirk Lauwers (UGent)
(2011) p.1-92
Author
Organization
Project
Steunpunt Mobiliteit & Openbare Werken

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Dekoninck, Luc, Dominique Gillis, Dick Botteldooren, and Dirk Lauwers. 2011. “Indicatoren Voor Verkeersleefbaarheid: Uitwerking En Toepassing Van Een Model Voor Het Meten Van Verkeersleefbaarheid”. Steunpunt Mobiliteit & Openbare Werken.
APA
Dekoninck, L., Gillis, D., Botteldooren, D., & Lauwers, D. (2011). Indicatoren voor verkeersleefbaarheid: uitwerking en toepassing van een model voor het meten van verkeersleefbaarheid. Steunpunt Mobiliteit & Openbare Werken.
Vancouver
1.
Dekoninck L, Gillis D, Botteldooren D, Lauwers D. Indicatoren voor verkeersleefbaarheid: uitwerking en toepassing van een model voor het meten van verkeersleefbaarheid. Steunpunt Mobiliteit & Openbare Werken; 2011. p. 1–92.
MLA
Dekoninck, Luc, Dominique Gillis, Dick Botteldooren, et al. “Indicatoren Voor Verkeersleefbaarheid: Uitwerking En Toepassing Van Een Model Voor Het Meten Van Verkeersleefbaarheid.” 2011 : 1–92. Print.
@misc{3192537,
 author    = {Dekoninck, Luc and Gillis, Dominique and Botteldooren, Dick and Lauwers, Dirk},
 language   = {dut},
 pages    = {1--92},
 publisher  = {Steunpunt Mobiliteit & Openbare Werken},
 title    = {Indicatoren voor verkeersleefbaarheid: uitwerking en toepassing van een model voor het meten van verkeersleefbaarheid},
 year     = {2011},
}