Advanced search

De bescherming van gedetineerden in het kader van artikel 3 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens

Yves Haeck (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Haeck, Yves. 2005. “De Bescherming Van Gedetineerden in Het Kader Van Artikel 3 Van Het Europees Verdrag Voor De Rechten Van De Mens.” In Vrijheden En Vrijheidsbeneming : Mensenrechten Van Gedetineerden, 19–53. Antwerpen: Intersentia.
APA
Haeck, Y. (2005). De bescherming van gedetineerden in het kader van artikel 3 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Vrijheden en vrijheidsbeneming : mensenrechten van gedetineerden (pp. 19–53). Antwerpen: Intersentia.
Vancouver
1.
Haeck Y. De bescherming van gedetineerden in het kader van artikel 3 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Vrijheden en vrijheidsbeneming : mensenrechten van gedetineerden. Antwerpen: Intersentia; 2005. p. 19–53.
MLA
Haeck, Yves. “De Bescherming Van Gedetineerden in Het Kader Van Artikel 3 Van Het Europees Verdrag Voor De Rechten Van De Mens.” Vrijheden En Vrijheidsbeneming : Mensenrechten Van Gedetineerden. Antwerpen: Intersentia, 2005. 19–53. Print.
@incollection{317682,
 author    = {Haeck, Yves},
 booktitle  = {Vrijheden en vrijheidsbeneming : mensenrechten van gedetineerden},
 isbn     = {90-5095-436-7},
 language   = {dut},
 pages    = {19--53},
 publisher  = {Intersentia},
 title    = {De bescherming van gedetineerden in het kader van artikel 3 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens},
 year     = {2005},
}