Advanced search

Indicatoren voor bodemkwaliteit : ontwikkeling van een raamwerk en verkenning van de mogelijkheden voor monitoring op beleids- en bedrijfsniveau

Annelies Mulier, Frank Nevens (UGent) , Marijke Meul (UGent) and Georges Hofman (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Mulier, Annelies, Frank Nevens, Marijke Meul, and Georges Hofman. 2005. “Indicatoren Voor Bodemkwaliteit : Ontwikkeling Van Een Raamwerk En Verkenning Van De Mogelijkheden Voor Monitoring Op Beleids- En Bedrijfsniveau.” Publicaties Stedula. Merelbeke: Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO). Steunpunt Duurzame Landbouw (Stedula).
APA
Mulier, A., Nevens, F., Meul, M., & Hofman, G. (2005). Indicatoren voor bodemkwaliteit : ontwikkeling van een raamwerk en verkenning van de mogelijkheden voor monitoring op beleids- en bedrijfsniveau. Publicaties Stedula. Merelbeke: Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO). Steunpunt Duurzame Landbouw (Stedula).
Vancouver
1.
Mulier A, Nevens F, Meul M, Hofman G. Indicatoren voor bodemkwaliteit : ontwikkeling van een raamwerk en verkenning van de mogelijkheden voor monitoring op beleids- en bedrijfsniveau. Publicaties Stedula. Merelbeke: Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO). Steunpunt Duurzame Landbouw (Stedula); 2005.
MLA
Mulier, Annelies, Frank Nevens, Marijke Meul, et al. “Indicatoren Voor Bodemkwaliteit : Ontwikkeling Van Een Raamwerk En Verkenning Van De Mogelijkheden Voor Monitoring Op Beleids- En Bedrijfsniveau.” Publicaties Stedula 2005 : n. pag. Print.
@misc{315429,
 author    = {Mulier, Annelies and Nevens, Frank and Meul, Marijke and Hofman, Georges},
 language   = {dut},
 pages    = {32},
 publisher  = {Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO). Steunpunt Duurzame Landbouw (Stedula)},
 series    = {Publicaties Stedula},
 title    = {Indicatoren voor bodemkwaliteit : ontwikkeling van een raamwerk en verkenning van de mogelijkheden voor monitoring op beleids- en bedrijfsniveau},
 volume    = {16},
 year     = {2005},
}