Advanced search

Ontwikkeling van een beoordelingssysteem voor de duurzaamheid van de Vlaamse land- en tuinbouw op bedrijfsniveau

A MULIER, Frank Nevens (UGent) , Dirk Reheul (UGent) and E MATHIJS
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
MULIER, A, Frank Nevens, Dirk Reheul, and E MATHIJS. 2004. “Ontwikkeling Van Een Beoordelingssysteem Voor De Duurzaamheid Van De Vlaamse Land- En Tuinbouw Op Bedrijfsniveau.” Publicatie Van Het Steunpunt Duurzame Landbouw 9: 1–44.
APA
MULIER, A., Nevens, F., Reheul, D., & MATHIJS, E. (2004). Ontwikkeling van een beoordelingssysteem voor de duurzaamheid van de Vlaamse land- en tuinbouw op bedrijfsniveau. Publicatie van het Steunpunt Duurzame Landbouw, 9, 1–44.
Vancouver
1.
MULIER A, Nevens F, Reheul D, MATHIJS E. Ontwikkeling van een beoordelingssysteem voor de duurzaamheid van de Vlaamse land- en tuinbouw op bedrijfsniveau. Publicatie van het Steunpunt Duurzame Landbouw. 2004;9:1–44.
MLA
MULIER, A, Frank Nevens, Dirk Reheul, et al. “Ontwikkeling Van Een Beoordelingssysteem Voor De Duurzaamheid Van De Vlaamse Land- En Tuinbouw Op Bedrijfsniveau.” Publicatie van het Steunpunt Duurzame Landbouw 9 (2004): 1–44. Print.
@article{315406,
 author    = {MULIER, A and Nevens, Frank and Reheul, Dirk and MATHIJS, E},
 journal   = {Publicatie van het Steunpunt Duurzame Landbouw},
 pages    = {1--44},
 title    = {Ontwikkeling van een beoordelingssysteem voor de duurzaamheid van de Vlaamse land- en tuinbouw op bedrijfsniveau},
 volume    = {9},
 year     = {2004},
}