Advanced search
1 file | 1.79 MB

Associatie tussen milieublootstelling en fertiliteit: een case-control studie bij subfertiele mannen en een interim analyse bij subfertiele vrouwen

(2012)
Author
Organization
Abstract
Dit rapport beschrijft de resultaten van 2 parallelle case-control studies die werden uitgevoerd als onderzoeksproject binnen het Steunpunt Milieu en Gezondheid 2007-2011 door vier Vlaamse fertiliteitscentra – het Leuvens Universitair Fertiliteitscentrum (LUFC); de afdeling gynaecologie, verloskunde & fertiliteit van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL); het centrum voor reproductieve geneeskunde van het UZ Brussel en de vrouwenkliniek van het UZ Gent – in samenwerking met de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO), de Universiteit Hasselt, de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Universiteit Gent. Het onderzoek dat wordt uitgevoerd door het Steunpunt Milieu en Gezondheid is een initiatief van de Vlaamse Regering. De Vlaamse ministers bevoegd voor Volksgezondheid en Leefmilieu, de afdeling Toezicht Volksgezondheid van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid, de dienst Milieu en Gezondheid van het departement Leefmilieu, Natuur en Energie en de administratie Wetenschapsbeleid volgen de werkzaamheden van het Steunpunt op.

Downloads

 • (...).pdf
  • full text
  • |
  • UGent only
  • |
  • PDF
  • |
  • 1.79 MB

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Den Hond, Elly, Willy Baeyens, Bianca Cox, Petra De Sutter, Thomas D’Hooghe, Jean Kaufman, Tim Nawrot, et al. 2012. “Associatie Tussen Milieublootstelling En Fertiliteit: Een Case-control Studie Bij Subfertiele Mannen En Een Interim Analyse Bij Subfertiele Vrouwen”. Mol: VITO.
APA
Den Hond, E., Baeyens, W., Cox, B., De Sutter, P., D’Hooghe, T., Kaufman, J., Nawrot, T., et al. (2012). Associatie tussen milieublootstelling en fertiliteit: een case-control studie bij subfertiele mannen en een interim analyse bij subfertiele vrouwen. Mol: VITO.
Vancouver
1.
Den Hond E, Baeyens W, Cox B, De Sutter P, D’Hooghe T, Kaufman J, et al. Associatie tussen milieublootstelling en fertiliteit: een case-control studie bij subfertiele mannen en een interim analyse bij subfertiele vrouwen. Mol: VITO; 2012.
MLA
Den Hond, Elly, Willy Baeyens, Bianca Cox, et al. “Associatie Tussen Milieublootstelling En Fertiliteit: Een Case-control Studie Bij Subfertiele Mannen En Een Interim Analyse Bij Subfertiele Vrouwen.” 2012 : n. pag. Print.
@misc{3149327,
 abstract   = {Dit rapport beschrijft de resultaten van 2 parallelle case-control studies die werden uitgevoerd als onderzoeksproject binnen het Steunpunt Milieu en Gezondheid 2007-2011 door vier Vlaamse fertiliteitscentra -- het Leuvens Universitair Fertiliteitscentrum (LUFC); de afdeling gynaecologie, verloskunde \& fertiliteit van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL); het centrum voor reproductieve geneeskunde van het UZ Brussel en de vrouwenkliniek van het UZ Gent -- in samenwerking met de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO), de Universiteit Hasselt, de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de Universiteit Gent.
Het onderzoek dat wordt uitgevoerd door het Steunpunt Milieu en Gezondheid is een initiatief van de Vlaamse Regering. De Vlaamse ministers bevoegd voor Volksgezondheid en Leefmilieu, de afdeling Toezicht Volksgezondheid van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid, de dienst Milieu en Gezondheid van het departement Leefmilieu, Natuur en Energie en de administratie Wetenschapsbeleid volgen de werkzaamheden van het Steunpunt op.},
 author    = {Den Hond, Elly and Baeyens, Willy and Cox, Bianca and De Sutter, Petra and D'Hooghe, Thomas and Kaufman, Jean and Nawrot, Tim and Ombelet, Willem and Tournaye, Herman and Vandendael, Axel and Van Larebeke, Nicolas},
 language   = {dut},
 pages    = {XII, 75},
 publisher  = {VITO},
 title    = {Associatie tussen milieublootstelling en fertiliteit: een case-control studie bij subfertiele mannen en een interim analyse bij subfertiele vrouwen},
 year     = {2012},
}