Advanced search

De overdracht van de onderneming: fiscaal-juridische luik met aandacht voor de nieuwe fiscale Vlaamse regelgeving voor schenking en vererving van ondernemingen

Stan Devos (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Devos, Stan. 2012. “De Overdracht Van De Onderneming: Fiscaal-juridische Luik Met Aandacht Voor De Nieuwe Fiscale Vlaamse Regelgeving Voor Schenking En Vererving Van Ondernemingen.” In Economische Raad Oost-Vlaanderen, Abstracts.
APA
Devos, Stan. (2012). De overdracht van de onderneming: fiscaal-juridische luik met aandacht voor de nieuwe fiscale Vlaamse regelgeving voor schenking en vererving van ondernemingen. Economische Raad Oost-Vlaanderen, Abstracts. Presented at the Economische Raad Oost-Vlaanderen.
Vancouver
1.
Devos S. De overdracht van de onderneming: fiscaal-juridische luik met aandacht voor de nieuwe fiscale Vlaamse regelgeving voor schenking en vererving van ondernemingen. Economische Raad Oost-Vlaanderen, Abstracts. 2012.
MLA
Devos, Stan. “De Overdracht Van De Onderneming: Fiscaal-juridische Luik Met Aandacht Voor De Nieuwe Fiscale Vlaamse Regelgeving Voor Schenking En Vererving Van Ondernemingen.” Economische Raad Oost-Vlaanderen, Abstracts. 2012. Print.
@inproceedings{3141587,
 author    = {Devos, Stan},
 booktitle  = {Economische Raad Oost-Vlaanderen, Abstracts},
 language   = {dut},
 location   = {Gent},
 title    = {De overdracht van de onderneming: fiscaal-juridische luik met aandacht voor de nieuwe fiscale Vlaamse regelgeving voor schenking en vererving van ondernemingen},
 year     = {2012},
}