Advanced search
Add to list

Kan het bedrag of de berekeningswijze van de uitwinningsvergoeding en van de bijkomende schadevergoeding rechtsgeldig contractueel bepaald worden vóór de beëindiging van de handelsagentuurovereenkomst?

Author
Organization
Keywords
distributierecht, handelsagentuurovereenkomst, handelsdistributierecht, distribution law, trade distribution, self-employed commercial agents, handelsagent, handelsagentuur

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Lambrecht, Brecht, and Pieter-Jan Naeyaert. “Kan Het Bedrag of De Berekeningswijze Van De Uitwinningsvergoeding En Van De Bijkomende Schadevergoeding Rechtsgeldig Contractueel Bepaald Worden Vóór De Beëindiging Van De Handelsagentuurovereenkomst?” LE DROIT DES AFFAIRES (2007): 424–436. Print.
APA
Lambrecht, Brecht, & Naeyaert, P.-J. (2007). Kan het bedrag of de berekeningswijze van de uitwinningsvergoeding en van de bijkomende schadevergoeding rechtsgeldig contractueel bepaald worden vóór de beëindiging van de handelsagentuurovereenkomst? LE DROIT DES AFFAIRES, 424–436.
Chicago author-date
Lambrecht, Brecht, and Pieter-Jan Naeyaert. 2007. “Kan Het Bedrag of De Berekeningswijze Van De Uitwinningsvergoeding En Van De Bijkomende Schadevergoeding Rechtsgeldig Contractueel Bepaald Worden Vóór De Beëindiging Van De Handelsagentuurovereenkomst?” Le Droit Des Affaires: 424–436.
Chicago author-date (all authors)
Lambrecht, Brecht, and Pieter-Jan Naeyaert. 2007. “Kan Het Bedrag of De Berekeningswijze Van De Uitwinningsvergoeding En Van De Bijkomende Schadevergoeding Rechtsgeldig Contractueel Bepaald Worden Vóór De Beëindiging Van De Handelsagentuurovereenkomst?” Le Droit Des Affaires: 424–436.
Vancouver
1.
Lambrecht B, Naeyaert P-J. Kan het bedrag of de berekeningswijze van de uitwinningsvergoeding en van de bijkomende schadevergoeding rechtsgeldig contractueel bepaald worden vóór de beëindiging van de handelsagentuurovereenkomst? LE DROIT DES AFFAIRES. Larcier; 2007;424–36.
IEEE
[1]
B. Lambrecht and P.-J. Naeyaert, “Kan het bedrag of de berekeningswijze van de uitwinningsvergoeding en van de bijkomende schadevergoeding rechtsgeldig contractueel bepaald worden vóór de beëindiging van de handelsagentuurovereenkomst?,” LE DROIT DES AFFAIRES, pp. 424–436, 2007.
@article{3138920,
 author    = {Lambrecht, Brecht and Naeyaert, Pieter-Jan},
 issn     = {0768-2972},
 journal   = {LE DROIT DES AFFAIRES},
 keywords   = {distributierecht,handelsagentuurovereenkomst,handelsdistributierecht,distribution law,trade distribution,self-employed commercial agents,handelsagent,handelsagentuur},
 language   = {dut},
 pages    = {424--436},
 publisher  = {Larcier},
 title    = {Kan het bedrag of de berekeningswijze van de uitwinningsvergoeding en van de bijkomende schadevergoeding rechtsgeldig contractueel bepaald worden vóór de beëindiging van de handelsagentuurovereenkomst?},
 year     = {2007},
}