Advanced search

Trefwoorden en lexicale varianten in de grote regionale woordenboeken van het zuidelijke Nederlands (WBD, WLD, WVD).

Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Van Keymeulen, Jacques. 2004. “Trefwoorden En Lexicale Varianten in De Grote Regionale Woordenboeken Van Het Zuidelijke Nederlands (WBD, WLD, WVD).” In Taeldeman, Man Van De Taal, Schatbewaarder Van De Taal : Liber Amicorum Johan Taeldeman, 897–908. Academia Press.
APA
Van Keymeulen, J. (2004). Trefwoorden en lexicale varianten in de grote regionale woordenboeken van het zuidelijke Nederlands (WBD, WLD, WVD). Taeldeman, man van de taal, schatbewaarder van de taal : liber amicorum Johan Taeldeman (pp. 897–908). Academia Press.
Vancouver
1.
Van Keymeulen J. Trefwoorden en lexicale varianten in de grote regionale woordenboeken van het zuidelijke Nederlands (WBD, WLD, WVD). Taeldeman, man van de taal, schatbewaarder van de taal : liber amicorum Johan Taeldeman. Academia Press; 2004. p. 897–908.
MLA
Van Keymeulen, Jacques. “Trefwoorden En Lexicale Varianten in De Grote Regionale Woordenboeken Van Het Zuidelijke Nederlands (WBD, WLD, WVD).” Taeldeman, Man Van De Taal, Schatbewaarder Van De Taal : Liber Amicorum Johan Taeldeman. Academia Press, 2004. 897–908. Print.
@incollection{305870,
 author    = {Van Keymeulen, Jacques},
 booktitle  = {Taeldeman, man van de taal, schatbewaarder van de taal : liber amicorum Johan Taeldeman},
 isbn     = {90-382-0651-8},
 pages    = {897--908},
 publisher  = {Academia Press},
 title    = {Trefwoorden en lexicale varianten in de grote regionale woordenboeken van het zuidelijke Nederlands (WBD, WLD, WVD).},
 year     = {2004},
}