Advanced search
Add to list

Correctieve maatregelen tegen overspanningen aan de motorzijde bij frequentiegestuurde aandrijvingen

Dimitry Vanhove (UGent)
(2011) VEI. p.1-5
Author
Organization
Abstract
Bij frequentiegestuurde aandrijvingen kunnen overspanningen optreden aan de klemmen van de motor. Om de motorwikkelingen hiertegen te beschermen kunnen bij het ontwerp een aantal preventieve maatregelen genomen worden. Wanneer dat niet mogelijk blijkt, kunnen er aan de installatie filters toegevoegd worden, die de problemen wegnemen. Dit artikel gaat dieper in op de mogelijke filters.

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

MLA
Vanhove, Dimitry. “Correctieve Maatregelen Tegen Overspanningen Aan de Motorzijde Bij Frequentiegestuurde Aandrijvingen.” VEI, 2011, pp. 1–5.
APA
Vanhove, D. (2011). Correctieve maatregelen tegen overspanningen aan de motorzijde bij frequentiegestuurde aandrijvingen.
Chicago author-date
Vanhove, Dimitry. 2011. “Correctieve Maatregelen Tegen Overspanningen Aan de Motorzijde Bij Frequentiegestuurde Aandrijvingen.” VEI.
Chicago author-date (all authors)
Vanhove, Dimitry. 2011. “Correctieve Maatregelen Tegen Overspanningen Aan de Motorzijde Bij Frequentiegestuurde Aandrijvingen.” VEI.
Vancouver
1.
Vanhove D. Correctieve maatregelen tegen overspanningen aan de motorzijde bij frequentiegestuurde aandrijvingen. VEI. 2011. p. 1–5.
IEEE
[1]
D. Vanhove, “Correctieve maatregelen tegen overspanningen aan de motorzijde bij frequentiegestuurde aandrijvingen,” VEI. pp. 1–5, 2011.
@misc{3051815,
 abstract   = {{Bij frequentiegestuurde aandrijvingen kunnen overspanningen optreden aan de klemmen van de motor. Om de motorwikkelingen hiertegen te beschermen kunnen bij het ontwerp een aantal preventieve maatregelen genomen worden. Wanneer dat niet mogelijk blijkt, kunnen er aan de installatie filters toegevoegd worden, die de problemen wegnemen. Dit artikel gaat dieper in op de mogelijke filters.}},
 author    = {{Vanhove, Dimitry}},
 language   = {{dut}},
 pages    = {{1--5}},
 series    = {{VEI}},
 title    = {{Correctieve maatregelen tegen overspanningen aan de motorzijde bij frequentiegestuurde aandrijvingen}},
 year     = {{2011}},
}