Advanced search
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Hoffmann, Maurice, W VAN LANDUYT, and Sam Provoost. 2004. “Blad-, Lever- En Korstmossen.” In Levende Duinen. Een Overzicht Van De Biodiversiteit in De Vlaamse Kuststreek. Mededelingen Van Het Instituut Voor Natuurbehoud, 84–105. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud.
APA
Hoffmann, M., VAN LANDUYT, W., & Provoost, S. (2004). Blad-, lever- en korstmossen. Levende duinen. Een overzicht van de biodiversiteit in de Vlaamse kuststreek. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud (pp. 84–105). Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud.
Vancouver
1.
Hoffmann M, VAN LANDUYT W, Provoost S. Blad-, lever- en korstmossen. Levende duinen. Een overzicht van de biodiversiteit in de Vlaamse kuststreek. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud; 2004. p. 84–105.
MLA
Hoffmann, Maurice, W VAN LANDUYT, and Sam Provoost. “Blad-, Lever- En Korstmossen.” Levende Duinen. Een Overzicht Van De Biodiversiteit in De Vlaamse Kuststreek. Mededelingen Van Het Instituut Voor Natuurbehoud. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud, 2004. 84–105. Print.
@incollection{300962,
 author    = {Hoffmann, Maurice and VAN LANDUYT, W and Provoost, Sam},
 booktitle  = {Levende duinen. Een overzicht van de biodiversiteit in de Vlaamse kuststreek. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud},
 pages    = {84--105},
 publisher  = {Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud},
 title    = {Blad-, lever- en korstmossen},
 year     = {2004},
}