Advanced search

Mieren in de Vlaamse kustduinen: een overzicht van de waargenomen soorten en hun belang voor het duinsysteem

W DEKONINCK and Dries Bonte (UGent)
Author
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
DEKONINCK, W, and Dries Bonte. 2004. “Mieren in De Vlaamse Kustduinen: Een Overzicht Van De Waargenomen Soorten En Hun Belang Voor Het Duinsysteem.” In Levende Duinen. Een Overzicht Van De Biodiversiteit in De Vlaamse Kuststreek. Mededelingen Van Het Instituut Voor Natuurbehoud, 194–207. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud.
APA
DEKONINCK, W., & Bonte, D. (2004). Mieren in de Vlaamse kustduinen: een overzicht van de waargenomen soorten en hun belang voor het duinsysteem. Levende duinen. Een overzicht van de biodiversiteit in de Vlaamse kuststreek. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud (pp. 194–207). Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud.
Vancouver
1.
DEKONINCK W, Bonte D. Mieren in de Vlaamse kustduinen: een overzicht van de waargenomen soorten en hun belang voor het duinsysteem. Levende duinen. Een overzicht van de biodiversiteit in de Vlaamse kuststreek. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud; 2004. p. 194–207.
MLA
DEKONINCK, W, and Dries Bonte. “Mieren in De Vlaamse Kustduinen: Een Overzicht Van De Waargenomen Soorten En Hun Belang Voor Het Duinsysteem.” Levende Duinen. Een Overzicht Van De Biodiversiteit in De Vlaamse Kuststreek. Mededelingen Van Het Instituut Voor Natuurbehoud. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud, 2004. 194–207. Print.
@incollection{300960,
 author    = {DEKONINCK, W and Bonte, Dries},
 booktitle  = {Levende duinen. Een overzicht van de biodiversiteit in de Vlaamse kuststreek. Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud},
 pages    = {194--207},
 publisher  = {Mededelingen van het Instituut voor Natuurbehoud},
 title    = {Mieren in de Vlaamse kustduinen: een overzicht van de waargenomen soorten en hun belang voor het duinsysteem},
 year     = {2004},
}