Advanced search

Opvoeding: een (on)persoonlijke aangelegenheid? Wijsgerige en historische reflecties op de plaats van de opvoeder in het educatief gebeuren. Bijdragen aan de 11de Landelijke Pedagogendag

(2004)
Editor
, (UGent) and (UGent)
Organization

Citation

Please use this url to cite or link to this publication:

Chicago
Leyder, Dirk, Bruno Vanobbergen, and Nancy Vansieleghem, eds. 2004. “Opvoeding: Een (on)persoonlijke Aangelegenheid? Wijsgerige En Historische Reflecties Op De Plaats Van De Opvoeder in Het Educatief Gebeuren. Bijdragen Aan De 11de Landelijke Pedagogendag”. SWP.
APA
Leyder, D., Vanobbergen, B., & Vansieleghem, N. (Eds.). (2004). Opvoeding: een (on)persoonlijke aangelegenheid? Wijsgerige en historische reflecties op de plaats van de opvoeder in het educatief gebeuren. Bijdragen aan de 11de Landelijke Pedagogendag. SWP.
Vancouver
1.
Leyder D, Vanobbergen B, Vansieleghem N, editors. Opvoeding: een (on)persoonlijke aangelegenheid? Wijsgerige en historische reflecties op de plaats van de opvoeder in het educatief gebeuren. Bijdragen aan de 11de Landelijke Pedagogendag. SWP; 2004.
MLA
Leyder, Dirk, Bruno Vanobbergen, and Nancy Vansieleghem, eds. “Opvoeding: Een (on)persoonlijke Aangelegenheid? Wijsgerige En Historische Reflecties Op De Plaats Van De Opvoeder in Het Educatief Gebeuren. Bijdragen Aan De 11de Landelijke Pedagogendag.” 2004 : n. pag. Print.
@book{299653,
 editor    = {Leyder, Dirk and Vanobbergen, Bruno and Vansieleghem, Nancy},
 isbn     = {90-6665-619-0},
 publisher  = {SWP},
 title    = {Opvoeding: een (on)persoonlijke aangelegenheid? Wijsgerige en historische reflecties op de plaats van de opvoeder in het educatief gebeuren. Bijdragen aan de 11de Landelijke Pedagogendag},
 year     = {2004},
}